Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Decoreaza-ti casa cu fluturi

decoratiuni fluturi

Decorarea caselor folosind imprimeuri de diferite forme – carouri, dungi, buline – a devenit deja o obisnuinta in lucrarile designerilor de interioare.


Un nou tip de imprimeu pare sa prinda din zbor locul fruntas in topul celor mai populare elemente de decor – fluturii. Delicatele insecte multicolore vor umple casa de romantism, caldura si senzatia de zbor.

Siluetele delicate ale fluturilor pot fi introduse in decorarea interiorului oricarei camere din casa in calitate de accente vesele sau elemente dominante: dormitor, baie, living, hol, bucatarie si desigur camera copiilor. Indiferent de varianta aleasa, acest imprimeu va va face zilele mai frumoase, amintindu-va de caldura verii chiar si in cele mai geroase zile ale anului.

Puteti gasi imprimeul cu fluturi pe tapet, lampi cu abajur, oglinzi in relief, draperii, perdele, covoare, tablouri, lenjerii de pat, autocolante pentru pereti si pe multe alte elemente si accesorii de decor.

Fluturii decorativi pot fi colorati, transparenti, in relief, cu reflexii aurii sau argintii, pe gustul fiecaruia dintre noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *