Categorii
Misto, nu?

Frigider imbracat in denim. Editie limitata.

Italienii de la compania producatoare Smeg, in colaborare cu cei de la Italia Independent au dat nastere unui model deosebit de frigider retro in stilul anilor 50 din secolul trecut. Modelul FAB28 Denim este imbracat, asa cum se poate deduce si din denumire, in tesatura de denim.


Acest model face parte dintr-o serie de electrocasnice produse in editie limitata, de doar 500 de bucati si a fost prezentat la Sallone del Mobile, din Milano – o expozitie a celor mai renumiti designeri din domeniu. Creatorii acestui frigider spera ca acesta sa schimbe radical stilul de amenajare al bucatariilor moderne, aducand un aer proaspat si tineresc.

O sa va ganditi cu siguranta ca tesatura de pe suprafata frigiderului nu este tocmai potrivita pentru bucatarie, unde exista riscul patarii. Ei bine, specialistii companiei Smeg au luat in calcul si acest aspect, tratand denimul cu substante protectoare, rezistente la murdarie. Tesatura este tratata cu Plasma, o nano-tehnologie care protejeaza suprafata de patare.

De unde poti sa il cumperi? www.smeg.com

Misto, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *