Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Frigider imbracat in denim. Editie limitata.


Italienii de la compania producatoare Smeg, in colaborare cu cei de la Italia Independent au dat nastere unui model deosebit de frigider retro in stilul anilor 50 din secolul trecut. Modelul FAB28 Denim este imbracat, asa cum se poate deduce si din denumire, in tesatura de denim.


Acest model face parte dintr-o serie de electrocasnice produse in editie limitata, de doar 500 de bucati si a fost prezentat la Sallone del Mobile, din Milano – o expozitie a celor mai renumiti designeri din domeniu. Creatorii acestui frigider spera ca acesta sa schimbe radical stilul de amenajare al bucatariilor moderne, aducand un aer proaspat si tineresc.

O sa va ganditi cu siguranta ca tesatura de pe suprafata frigiderului nu este tocmai potrivita pentru bucatarie, unde exista riscul patarii. Ei bine, specialistii companiei Smeg au luat in calcul si acest aspect, tratand denimul cu substante protectoare, rezistente la murdarie. Tesatura este tratata cu Plasma, o nano-tehnologie care protejeaza suprafata de patare.

De unde poti sa il cumperi? www.smeg.com


Misto, nu?

[lg_image folder=”idei-design-cool/” image=”frigider-imbracat-denim.jpg” align=”left” display=”image”]

[lg_image folder=”idei-design-cool/” image=”maner-frigider.jpg” align=”left” display=”image”]

[lg_image folder=”idei-design-cool/” image=”colt-frigider-denim.jpg” align=”left” display=”image”]
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii