Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Romanii prefera sa-si construiasca propria casa decat sa cumpere una la cheie


Romanii prefera sa isi construiasca propria casa, de la zero, motivand ca in conditiile actualei crize mondiale nu ar avea incredere in calitatea materialelor adaugate intr-o casa cumparata la cheie.


Astfel, 72% dintre participantii la sondaj aleg sa urmareasca pasii constructiei sau chiar sa se ocupe singuri de achizitionarea materialelor.

Pe de alta parte, 20% dintre respondenti spun ca prefera sa cumpere casa ridicata la rosu, urmand ca ei sa se ocupe de finisajele interioare si exterioare, conform sondajului realizat de casadex.ro

Persoanele care aleg sa cumpere o casa la cheie (8%) motiveaza aceasta optiune prin lipsa timpului, majoritatea dintre acestia locuind in marile orase ale tarii si avand locuri de munca ce le ocupa peste jumatate din zi.


Un alt sondaj releva ca 85% dintre cei care si-au construit deja o casa in regie proprie, n-ar repeta experienta si ar alege, daca ar fi nevoiti, sa-si cumpere o casa la cheie.

La sondaj au participat 1202 persoane, care si-au exprimat opinia legata de modalitatea de achizitionare a unei case.
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii