Categorii
Amenajari si decoratiuni exterioare

Siding de vinil (lambriuri exterioare din PVC)

siding vinil pvc

Sidingul de vinil sau lambriurile exterioare din PVC (policlorura de vinil) reprezinta una dintre cele mai practice solutii de placare exterioara a casei. Acest tip de invelitoare se preteaza in zone climaterice cu temperaturi cuprinse intre -40 si + 50 de grade Celsius.


Pe piata de desfacere din Romania cele mai vandute sidinguri PVC sunt cele importate in SUA si Canada. Clima canadiana a indemnat producatorii de lambriuri exterioare sa creeze cele mai rezistente tipuri de siding.

La o simpla comparatie cu tencuiala exterioara decorativa, se pot constata avantajele placarii cu siding: durabilitate, rezistenta la uzura, intretinere usoara si durata mare de viata.

siding pvc

Calitatile lambriurilor exterioare din PVC sunt multiple:

– Materialul din care este fabricat il face rezistent la intemperii, se comporta bine la expunerea la razele UV, nu mucegaieste, nu crapa, nu se deformeaza, nu rugineste si rezista la socuri si lovituri.

– La contactul cu focul lambriul din PVC nu arde ci se topeste treptat.

– Pe langa calitatile si avantajele estetice, invelisul din PVC constituie si un bun strat termoizolator al casei, contribuind astfel la micsorarea facturii de incalzire.

– Puteti alege dintr-o paleta extrem de varianta de culori si nuante. Textura panourilor din PVC imitand fidel fibra lemnului.

– Montarea sidingului din vinil este destul de usoara si, cu putina rabdare si indemanare, se poate realiza si in regie proprie. Este suficienta parcurgerea cu atentie a manualului cu instructiuni de montaj.

– Nu necesita lacuri si solutii protectoare.

– Panourile din care sunt realizate lambriurile din PVC sunt vopsite in masa, de aceea zgaraieturile de pe suprafata lor nu vor fi vizibile.

– Intretinerea acestui tip de invelitoare se realizeaza prin spalare periodica cu apa si detergent.

– Si nu in ultimul rand pretul – sidingul de vinil este cel mai ieftin tip de siding, mai ales in comparatie cu tencuiala exterioara decorativa, care necesita reimprospatare periodica, prin urmare, si investitii repetate.

Citeste si:
Siding decorativ de soclu (lambriuri exterioare)
Tipuri de siding pentru placari exterioare

8 răspunsuri la “Siding de vinil (lambriuri exterioare din PVC)”

Intereseaza o lista cu preturi pentru lambriuri de exterior pe culori si dimensiuni

Sunt interesat de lambriul pentru exterior, m-ar interesa mult pretul lambriului si al accesoriilor, inclusiv pentru bazie (sajeac).
Multumesc

sint interesat de firme care comercializeaza lambriu de exterior pentru inlocuirea sageacului din lemn

SUNT INTERESAT . DORESC SA ACHIZITIONEZ SIDING PENTRU FATADA CASEI (APOX 3000MP)

sunt interesat pentru procurare de material pentru fatada.
doresc detalii; care sunt preturile de achizitie, cum se asigura transportul

Ma intereseaza sa fac totul la o casa veche fatada, cine monteaza pe Salaj si cum cumpar?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *