Categorii
Misto, nu?

Tapet decorativ 3D, pentru pereti cu design deosebit

tapet 3d


Compania italiana Wall&Deco, specializata in crearea tapetului, care poate fi folosit atat in designul interioarelor cat si al exterioarelor, a conceput colectia Life 2012 – o serie de 26 de variante de tapet decorativ, cu imprimeu 3D.

Inedita colectie este ideala, mai ales, pentru casele amenajate in stil Vintage, Loft, Country sau Provence, dar poate fi integrata si in cele decorate in stil Minimalist sau Clasic.

In pozele alaturate puteti vedea cat de bine imita realitatea tapetul ce decoreaza peretii.
Mobila, rafturile, semineul, caramida aparenta, piatra decorativa sau sculpturile nu sunt decat niste imprimeuri ale tapetului decorativ.

Calitatea exceptionala si designul deosebit al colectiei Life 2012 pot schimba radical si cu minim de efort interiorul casei. Unele dintre modelele colectiei imita atat de bine realitatea, incat creeaza senzatia de profunzime, marind vizual incaperea. Altele reproduc extrem de fidel textura diferitor finisaje (caramida aparenta, piatra sau tencuiala decorativa).

Misto, nu?

Mai multe modele de tapet decorativ cu design uimitor gasiti aici: wallanddeco.com

Un răspuns la “Tapet decorativ 3D, pentru pereti cu design deosebit”

BUNA ZIUA SUNT INTERESATA DE A FACE COMANDA DE TAPET DE LA DUMNEAVOSTRA.IMI PUTETI DA UN NUMAR DE TELEFON DE CONTACT.MULTUMESC

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *