Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Two Homes – doua case spectaculoase, un proiect inedit


interior two homesSpecialistii studiolui de arhitectura BAUEN din Paraguay au conceput Two Homes – un proiect spectaculos, cu un design unic, ce se incadreaza perfect in topografia zonei.


Din proiectul Two Homes, desfasurat pe o suprafata de 660 mp, fac parte doua case dispuse in oglinda, construite partial chiar in interiorul dealurilor prezente pe terenul ales de proprietari.
Arhitectii care au dezvoltat proiectul au reusit sa imbine armonios casele cu mediul inconjurator, pastrand in acelasi timp traditia arhitectonica a regiunii.

Climatul tropical al regiunii a permis dotarea cu geamuri imense, pentru a inlesni patrunderea luminii naturale, fapt ce contribuie la economia energiei electrice.

In partea subterana a constructiei se afla garajul si dormitoarele, bine ascunse de privirile curiosilor. Un avantaj al incaperilor subterane il constituie buna izolatie naturala.


Interioarele caselor sunt amenajate in stil minimalist, cu materiale naturale (piatra, lemn) pentru a veni in completarea peisajului de dincolo de peretii de sticla.

O mini-gradina si o piscina in forma triunghiulara separa cele doua locuinte unifamiliale.

Constructia proiectului a demarat in 2011 si a durat un an.
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii