Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Vand casa in Bucuresti, intre Vatra Luminoasa si Piata Muncii


Casa dispune de:


– parter (3 camere, baie foarte mare, living, bucatarie, 2 intrari separate fata-spate, 2 holuri, veranda – foarte utila iarna), beci mare si racoros.

– si mansarda (bucatarie americana, baie mare, un dormitor generos pentru copii, mansarda este imbracata cu grinzi din lemn masiv, foarte moderna.

Curtea are gradina cu flori, loc de gratar, garaj pentru o masina si o alta dependinta in regim de garsoniera cu o baie. Racoroasa vara si calduroasa iarna. Locatie – intre Vatra Luminoasa si Piata Muncii.


Strazile sunt largi, marginite de tei maturi, care sunt un plus de aer curat si aroma florilor de tei in sezon. Zona foarte linistita. In imediata apropriere sunt gradinite, magazine, parcul si stadionul „Lia Manoliu”, mijloace de transport, metrou. Merita!

Pret casa Bucuresti, intre Vatra Luminoasa si Piata Muncii, sector 2: 500000 euro

Adresa: Bucuresti, sector 2
Persoana contact: Cretulescu
Telefon: 0728881680
Email: evelina.cretulescu@gmail.com




Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

petrisor in octombrie 11th, 2012

doresc sa achizitionez o casa /vila in nordul capitalei la schimb cu 4000mp teren situat in ilfov in zona de investitie s-au vanzare teren.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii