Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Amenajarea unei camere de mici dimensiuni pentru copii

camera mica copii

Multi dintre noi intampinam greutati atunci cand trebuie sa amenajam o camera de mici dimensiuni. Cu atat mai dificila este provocarea cand incaperea pe care dorim s-o amenajam apartine copiilor nostri, pentru ca in dormitorul celor mici se afla, pe langa pat, comoda si dulapul de haine, un birou, o biblioteca si multe jucarii.


O camera pentru copii este un intreg apartament in miniatura.

camera copii pat supraetajat

Cum putem aduna toate piesele de mobilier si accesoriile necesare piticului intr-o camera de mici dimensiuni, obtinand in final o incapere placuta, confortabila si echilibrata?

Designerii si specialistii in amenajari interioare recomanda sa achizitionati mobilier cu desfasurare pe verticala: dulapuri in culori deschise pana in tavan si paturi supraetajate, prevazute cu birou in partea de jos a acestora.

Un dulap inalt si ingust are capacitatea unuia cu trei sau patru usi, dar care ocupa prea mult spatiu din incaperea si asa foarte mica. Foarte practice, ergonomice si deosebite din punct de vedere estetic sunt dulapurile inalte, pe colt, ce pot fi realizate pe comanda.

Mai multe idei de amenajare a camerelor de dimensiuni mici pentru copii vedeti in imaginile de mai jos.

Un răspuns la “Amenajarea unei camere de mici dimensiuni pentru copii”

Foarte inspirate aranjamentele,insa,din punct de vedere Feng-Shui,nu este recomandat sa pozitionam biroul copilului cu fata spre perete.Mai degraba spatele sa fie sustinut de perete si vederea copilului sa nu fie obturata de nimic.De asemenea NU patului pozitionat sub rafturi sau alte piese de mobila,care astfel l-ar presa pe copil pe timpul somnului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *