Categorii
Proiecte de case inedite

Cadou pentru Naomi Campbell – casa cu design SF

casa Naomi Campbell

In suburbia Moscovei, Rublyovka, a rasarit o casa cu design futurist ce aminteste de o nava spatiala, proiect al arhitectei britanice de origine araba Zaha Hadid, renumita pentru multe alte constructii spectaculoase, dintre care vom aminti Centrul Acvatic si Roca Gallery din Londra sau Opera din Guanzhou, China.


Inedita locuinta, desfasurata pe o suprafata de 2.650 mp, cu doua turnuri spectaculoase si inaltime de 22 m, este surpriza pe care iubitul frumoasei Naomi Campbell, magnatul rus Vladimir Doronin, i-a pregatit-o ca dar de nunta si a fost denumita Capital Hill Residence.

Subsolul casei este un adevarat SPA, fiind dotat cu o sauna finlandeza, o baie turceasca si o sala de fitness. Tot aici se gaseste si o camera pentru oaspeti. Nici parterul constructiei nu este mai modest. Aici au fost proiectate o piscina acoperita, un dining si o bucatarie. Casa decorata in stil Eco este prevazuta si cu doua dormitoare pentru copii.

Designul casei a fost inspirat din lucrarile arhitectului catalan Antonio Gaudi, recunoscut pentru operele si creatiile sale, in arhitectura carora este vizibil refuzul autorului de a folosi linii drepte, alegand forme line si curbate, iar pentru decorarea interioarelor prefera sticla si lemnul natural.

Extravagantul cadou nu este singura casa primita in dar de catre faimosul top-model de la iubitul miliardar. Darnicul magnat a investit sume uriase in astfel de cadouri pentru frumoasa iubita in Brazilia, langa Sao Paolo, in Turcia sau in Moscova.

Un răspuns la “Cadou pentru Naomi Campbell – casa cu design SF”

Poate fi un vis doar…dar daca are cineva sansa sa fie o a doua Naomi Campbell, mai stii..visul devine realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *