Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Casa ce poate fi ridicata in doar doua zile. Mini House.


model casa foarte micaMini House este o casa conceputa in 2007, dupa un design minimalist, modern si extrem de functional si este opera tanarului arhitect si designer suedez Jonas Wagell.


Mica locuinta uimeste mai ales prin faptul ca poate fi ridicata in doar doua zile, avand in dotare componente modulare prefabricate, ce pot fi asamblate cu usurinta pe fundatia deja pregatita. Acest prim model de Mini House are doar 15 mp, carora li se adauga o terasa de aceeasi dimensiune.

Casa minuscula se livreaza in pachete compacte, usor de manevrat, pe principiul deja cunoscutului magazin scandinav IKEA.

Modelul de baza (doar casa de 15 mp si terasa de 15 mp) costa aproximativ 12000 EURO, modulele ce contin baia si bucataria fiind optionale, crescand pretul initial cu inca 4000 EURO. Designerul scandinav promite sa revina asupra proiectului initial, propunandu-si sa realizeze si modele cu suprafete mai mari, de pana la 70 mp, dar la fel de usor de asamblat.


In concluzie, deloc ieftina, aceasta locuinta miniaturala poate fi o alegere potrivita pentru o casa de vacanta.
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |
loading...

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii