Categorii
Proiecte de case inedite

Casa construita pe un deal, parter beton armat, etaj din lemn

casa 4 corpuri cubice


Vorbeam cu Victoria despre proiectul din Spania, casa din piatra, veche de 300 de ani, renovata, un proiect superb, apreciat si de foarte multi dintre voi, din cate am observat.

Apoi am ajuns sa vad casa din imaginile de mai jos. Diferenta totala de stil, de arhitectura, de design, de perioada. Si totusi. Ne plac ambele proiecte. Deduc de aici ca poti sa ai un stil preferat, insa nu le poti exclude total pe celelalte, nu-i asa?

La fel cum nu poti spune ca daca preferi stilul clasic de amenajare a unei case, nu iti va placea sub nicio forma niciun alt stil. Pentru ca vei putea gasi lucruri placute ochiului si in stilul retro sau provence. Si astea sunt doar cateva exemple.

Sa privim asadar imaginile cu casa de mai jos care mi-a placut foarte mult atat mie cat si Victoriei. Si uite asa am scapat de motive de cearta in seara asta 🙂

casa pe deal beton

Parterul este din beton armat, parte din el fiind in deal, deoarece constructia se afla pe o panta.

casa pe deal 2

model casa cubica

interior casa cubica

interior casa cubica 2

Etajul este compus din 4 corpuri cubice cu structura din lemn.

casa 4 corpuri cubice

Architect: (se)arch Freie Architekten, se-arch.de
Locatie: Aalen, Germania

Un răspuns la “Casa construita pe un deal, parter beton armat, etaj din lemn”

Buna ziua! E draguta casa dar nu am gasit planul ei pt a vedea cum sunt camerele asezate sau cati metri are un dormitor sau bucataria, etc… puteti posta si planul casei??? Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *