Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Casa cu design inspirat din cuiburile maimutelor. Proiect ridicat pe o stanca.


casa pe stancaProiectul casei Bukit Lawang Lodge, dezvoltat de catre designerii de la Foster Lomas, a fost remarcat in 2011, in cadrul Expozitiei Tinerilor Arhitecti.


Situata in Sumatra, Indonesia, inedita constructie este amplasata in apropierea unei rezervatii populate de urangutani. Casa, locuinta privata, ridicata pe stanci, printre copaci inalti, este desfasurata pe o suprafata totala de 100 mp si are prevazute cateva spatii ce pot fi inchiriate de catre turistii veniti in vizita.

La constructie s-au folosit materiale de origine locala, iar designul este inspirat de cuiburile urangutanilor din rezervatia indonesiana. Cele trei „cuiburi” cubice impart acelasi acoperis.

Mai multe detalii despre designul casei inedite si alte proiecte ale arhitectilor de la Foster Lomas gasiti aici: fosterlomas.com

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

ad.rian in noiembrie 22nd, 2012

De ce nu? Cand exista bani, apare si imaginatia, luxul, diferenta…

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii