Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Casa cu gradini la fiecare nivel. Imagini superbe.


casa cu gradiniTalentatii designeri de la Guz Architects au realizat Meera House, o casa ridicata pe insula Sentosa din Singapore. Ineditul acestui proiect consta in gradinile amplasate pe fiecare nivel al constructiei.


Arhitectii spun ca loturile de pamant de pe insula Sentosa sunt destul de mici si din aceasta cauza casele sunt amplasate foarte aproape una de cealalta. Astfel, proiectul Meera House, defasurat pe 3 nivele de inaltime, a fost prevazut cu ziduri solide pe ambele laturi ale casei, pentru a asigura intimitatea proprietarilor. Tot din cauza dimensiunilor reduse ale terenului, designerii au fost nevoiti sa gaseasca solutii pentru amenajarea spatiilor verzi.

Ferestrele mari, amplasate in partea frontala a constructiei, ofera cantitatea necesara de lumina, vedere spre mare si accesul facil la gradinile amplasate pe terasele fiecarui nivel al spectaculoasei case. Covorul de iarba verde inclocuieste gresia cu care se placheaza de obicei terasele si nu lipseste nici de pe acoperis, oferind astfel, pe langa o imagine deosebita si o buna termoizolatie a constructiei. Pe terasele casei au fost plantati, pe langa iarba si alte mici plante, arbusti si chiar cativa copaci.

Un alt detaliu impresionant si inedit al oazei de verdeata este piscina cu pereti din sticla, aplasata intre parter si etajul unu.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Linkuri

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii