Categorii
Proiecte de case inedite

Casa din piatra veche de 300 de ani, renovata. Galerie imagini superbe

model semineu piatra

O casa din piatra, veche de 300 de ani din Galicia, Spania, resedinta a designerului vestimentar Jorge Vazquez, este imbinarea perfecta a vechiului cu noul. Eeleganta casa a fost renovata cu ajutorul tatalui si fratelui designerului spaniol.


Frumoasa locuinta cu aer exotic abunda de eleganta prin folosirea pietrei naturale in toate incaperile posibile, atat la interior cat si in finisarea exteriorului si imbinarea iscusita a acesteia cu lemnul natural si fierul forjat.

interior casa piatra

Duritatea pietrei naturale, neprelucrate, folosita in finisarea interioarelor casei, contrasteaza placut cu covoarele delicate, in culori neutre.

semineu piatra

Baia moderna este o incapere aerisita si bine luminata, datorita luminatorului din tavan. Aici piatra se imbina armonios cu decorul in dungi al peretilor pe care sunt montate cele doua chiuvete din ceramica. O cada imensa din marmura neagra troneaza pe dusumeaua din lemn masiv.

baie pereti piatra

Peretii placati cu piatra nu lipsesc nici din dormitor, unde sunt completati cu mobilier din lemn masiv iar patul este acoperit cu o cuvertura din blana artificiala, ce se asorteaza impecabil cu tablia patului imbracata in piele.

dormitor pereti piatra

Bucataria casei are aerul unui bistrou parisian datorita mobilierului ultra modern din metal cromat integrat in incaperea placata cu piatra naturala, desigur.

bucatarie piatra

Pentru accentuarea stilului resedintei sale designerul a folosit multiple elemente decorative din lemn, fier forjat sau chiar argint: candelabre, sfesnice, vaze, comode, masute, oglinzi, tablouri, lampi sau lampadare.

interior casa piatra 2
interior casa piatra 3
living casa pereti piatra

Exteriorul casei este cochet si elegant si datorita obloanelor verzi din lemn de la ferestre.

casa din piatra

Un răspuns la “Casa din piatra veche de 300 de ani, renovata. Galerie imagini superbe”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *