Categorii
Intrebari de la cititori

Casa doar cu parter sau cu pod mansardat?

buna ziua. va rog lamuriti-ne si pe noi, avem o mare dilema.
vrem sa ne construim o casa, dar nu stim care varianta este mai buna: o casa parter cu suprafata construibila de 120 de m patrati sau o casa cu pod mansardat si poate cu mai multi m patrati? noi ne gandim la costuri pentru ca avem un buget limitat.


va rog cine poate sa-mi raspunda si sa-mi zica cam la fiecare varianata cam cat m-ar costa numai materialele sa o dam la rosu? multumesc anticipat

Intrebare de la Eugen, pe adresa redactiei: Casa doar cu parter sau cu pod mansardat?

5 răspunsuri la “Casa doar cu parter sau cu pod mansardat?”

Buna ziua,
cea mai buna varianta este cea cu pod mansardabil,pt k in constructia la rosu nu se maresc mult costurile si puteti sa-l amenajati mai tarziu!daca aveti nevoie de un constructor sau kiar de proiect,va stau la dispozitie!lucrez cu preturi minime inoxconstruc@gmail.com

Buna ziua,
cu siguranta varianta cu mansarda este mai buna,pretul nu se mareste mult in constructia la rosu si o puteti amenaja mai tarziu!pt o oferta corecta trebuie sa-mi puneti la disp proiectul,manopera este 30 euro/mp
Pt orice detalii
inoxconstruct@gmail.com sau 0723871203

Salutare!

Fara nici un fel de ezitare, varianta cu mansarda. Pentru aceeasi metri patrati construiti puteti chiar sa reduceti pretul alegand varianta mansardata!

De ex. O casa de Parter 60mp si Mansarda 60mp va fi categoric mai ietina decat un Parter de 120mp, pentru ca fundatia inseamna practic betoane ingropate in pamant!

Discutia este lunga in ceea ce priveste izolare termica si rezistenta.

Va recomand sa alegeti un arhitect (si inginer structurist) care sa inteleaga problema bugetului limitat si sa proiecteze constructie in consecinta.

Succes!

Va multumesc pentru raspunsuri.Cu siguranta acum suntem lamuriti ca varianta pentru o casa mansardata este mai buna.Acum ramane sa ne gandim la proiect.Numai bine tuturor!

Buna ziua ,
Sunt inginer proiectant constructii civile si industriale, colaborez cu arhitecti si firme de constructii serioase,daca doriti informatii si sfaturi utile va stau la dispozitie.
cristi.puiu1@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *