Categorii
Proiecte de case inedite

Casa pe roti de 1 milion de lire sterline, cu garaj – imagini

casa pe roti cu garaj

Ai un Ferrari sau un Lamborghini? Bun. Iata ce iti mai lipseste:


Inedita casa pe roti, cunoscuta sub numele The Volkner Mobil Performance Bus, a fost vedeta Caravan Salon (expozitia dedicata rulotelor) din Dusseldorf, Germania si poate fi achizitionata pornind de la 750000 £, in varianta de baza. Varianta de lux, cu design full-options (fara masina sport din garajul incorporat), ajunge la 1.2 milioane £.

Prevazuta cu o bucatarie ultra-dotata, un mini-living, un dormitor si o baie, toate perfect finisate, extravaganta casa pe roti are inclus si un garaj ce poate adaposti o masina sport de lux, Lamborghini sau Ferrari, de exemplu.

Cu o lungime de peste 12 metri, luxosul autocar este ideal pentru vedetele rock, care-si petrec viata in turnee, dar si pentru cei carora nu le place viata intr-un singur loc si fug de monotonie.

casa pe roti cu garaj

Prin simpla apasare a unui buton amplasat in compartimentul de racire al autocarului, usa garajului se deschide, iar pardoseala acestuia coboara pana la nivelul solului, permitand ambarcarea masinii sport.

masina in autocar

Varianta full-options se mandreste cu finisaje de lux si mobilier lucrat in detaliu: fotolii din piele naturala, mobilier din lemn masiv, bucatarie finisata cu piatra naturala, baie dotata cu baterii aurite, sistem audio surround Bose-Dolby-home Entertainment, televizor LCD cu diagonala mare.

interior casa pe roti
dormitor casa pe roti
living casa pe roti
bucatarie casa pe roti
baie casa pe roti

Dintre dotarile bucatariei mai fac parte: o combina frigorifica, o masina de spalat vase si un cuptor cu microunde.

bucatarie casa 2
bucatarie casa lux

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *