Categorii
Misto, nu?

Cel mai cool pat – leagan, pentru bebelusi

leagan bebelusiDesignerul estonian Svetlana Agiyan, specializata in crearea mobilierului pentru bebelusi, propune atentiei noastre un leagan – pat cu un design inedit, inspirat de bulele de sapun.


Patutul futurist, proiectat pentru bebelusii cu varste cuprinse intre 0 si 5 luni, este realizat din plastic de acril, folosit in productia aparaturii medicale pentru copii. Acest tip de material este usor, igienic si simplu de spalat si intretinut. Acrilul folosit la fabricarea acestui minunat leagan pentru bebelusi este rezistent la zgarieturi, datorita invelisului special conceput, in baza unei nano tehnologii.

Va amintiti de jucariile Hopa-Mitica? Acelasi sistem de leganare este folosit si in cazul acestei piese de mobilier. Patul poate fi leganat in orice directie, revenind la pozitia initiala datorita centrului de greutate din interiorul bulei din plexiglas. Leaganul este dotat si cu un opritor, care impiedica leganatul.

Minunatul patut este disponibil in mai multe variante de culoare: transparent, albastru, rosu sau verde.

Misto, nu?

Mai multe informatii despre leaganul inedit in forma de bula gasiti aici: lana-agiyan (update: siteul nu mai functioneaza)

5 răspunsuri la “Cel mai cool pat – leagan, pentru bebelusi”

Acest patuc imi aminteste despre fetita mea, care la momentul aparitiei ei pe lume si inca vre-o 3 luni dupa, dormea intr-un patuc improvizat in miniatura, numai ca de o alta forma. Ce timpuri frumoase.

Imi place patutul pentru bebelusi, care imi aminteste de covata buneilor si strabuneilor… Si era din lemn natural si nu din plastic…

doresc sa cumpar un patut tip bula pentru bebelusi. Cat costa si in cat timp mi-l puteti trimite?
Va multumesc.

Enea Lavinia, noi nu importam si nu comercializam patutul bula de care esti interesata. Daca vrei sa afli detalii despre pretul si conditiile de livrare ale acestei inedite piese de mobilier, ia legatura cu designerul care a creat-o accesand urmatorul link: lana-agiyan.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *