Categorii
Descurca-te singur Gradina

Decoratiuni si aranjamente in casa si gradina, cu sticle si borcane

aranjament gradina flori

Ce avem noi aici? Ia sa vedem… ieri aflam ce se poate face cu incaltamintea veche, iar astazi vom vedea cum putem decora casa si gradina cu aranjamente florale in sticle si borcane.


Daca dupa ce ai pus muraturile si zacusca ti-au mai ramas cateva borcane, nu le arunca. Asa cum ar fi indicat sa nu mai arunci nici sticlele de bere sau de vin ramase goale, pentru ca, asa cum vei vedea in pozele de mai jos, cu ele vei concepe foarte simplu aranjamente cu care iti vei decora casa sau gradina, astfel incat ii vei lasa cu gura cascata pe prietenii ce-ti vor veni in vizita.

In plus, vei fi pe val. Nu ai uitat ca tendintele 2013 in design si decoratiuni sunt catre obiectele lucrate manual in casa.

Hai sa vedem cateva poze si sa ne facem o idee.

Decoratiuni si aranjamente in casa si gradina, cu sticle si borcane:

2 răspunsuri la “Decoratiuni si aranjamente in casa si gradina, cu sticle si borcane”

Corect Adrian. Era normal sa se intample asa. Si poate in acest fel ne vom intoarce la lucrurile simple si frumoase de alta data. As spune chiar: cu adevarat frumoase

Utilul si frumosul. Dupa excesul risipei si lacomiei, care ne-a adus unde suntem, reflexul catre economie, minimalism, simplitate, firesc, natural, este cat se poate de normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *