Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Modele de bucatarii stil Provence

bucatarie stil provence

Am vorbit acum ceva timp despre amenajarea bucatariei in stil Provence si ne-am facut o idee. Am scris si despre mobilierul acestui stil.


Sa vedem acum cateva modele cu poze ale unor bucatarii Provence, de care Victora este indragostita.

Tie ti-ar placea sa ai bucataria amenajata asa? Care dintre modelele de mai jos iti place cel mai mult?

3 răspunsuri la “Modele de bucatarii stil Provence”

In legatura cu optiuni: a treia si ultima. refer ferestrele, mari, in dreptul blatului de pregatit si gatit. Dar, genul nu-i pe gustul meu, caci o bucatarie nu-i nevoie sa imprumute stilul unei sufragerii sau birou. Pot accepta ca exista multa varietate de gusturi si oltiuni, altele decat ale mele.

In legatura cu optiunile propuse: a treia si ultima. Prefer ferestrele, mari, in dreptul blatului de pregatit si gatit. Dar, genul nu-i pe gustul meu, caci o bucatarie nu-i nevoie sa imprumute stilul unei sufragerii sau birou. Pot accepta ca exista multa varietate de gusturi si optiuni, altele decat ale mele. In Provence, cand nu bate tare vantul si nu-i soare sau ploaie in exces, micul dejun, pranzul si cina, afara, in gradina, la cativa pasi de usa cu geamuri si perdelute a bucatariei, sub umbrarul din dreptul casei, chiar ca e un supliment de frumusete ambienala si pofta de mancare. Inegalabile.

Mobila in stil Provence respecta un stil aparte iar cei ce apreciaza acest gen sunt cei ce prefera lemnul masiv. Sa faci Provence cu PAL sau MDF este blasfemie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *