Categorii
Misto, nu?

Modele de seminee cu design modern si deosebit

semineu 1


Pentru ca iarna este abia la inceput iar frigul ne da batai de cap, va prezentam o serie de modele de seminee cu design deosebit, menite sa va incalzeasca casa in timpul sezonului rece.

1. Directorul Geoform, designerul John Dimopoulos a creat semineul ecologic Zeta – o imbinare extraordinara a otelului cu sticla si piele naturala.

Carcasa elegantului semineu este din otel inoxidabil iar suprafata este imbracata in piele. Peretii laterali sunt realizati din sticla rezistenta la foc. Semineul functioneaza pe baza de bioethanol, un combustibil ecologic.

semineu 1

2. Designerul Anne Colombo este renumita pentru semineele spectaculoase pe care le-a realizat de-a lungul timpului utilizand elemente naturale, precum piatra, lemnul sau otelul. Vom aminti doar cateva dintre creatiile designerului.

– Curved Slab

semineu 2

– Branch Wall

semineu 3

– Bronze Rocks

semineu 4

Mai multe modele de seminee ale artistei Anne Colombo gasiti aici: firefeatures.com

3. Designerul Carl Mertens a conceput un model de semineu miniatural, Table Top Fireplace, realizat din otel. Ineditul obiect decorativ se vinde in set de doua elemente si un suport din piatra naturala.

Practic, minusculul semineu (lungimea unui element este sub 20 cm) este menit mai mult sa atraga atentia in timpul unei cine, decat sa incalzeasca o casa. Pretul unui asemenea gadget este de 419 USD. Invers proportional cu dimensiunea, am zice noi. 🙂

semineu 5

4. ICOYA – un semineu elegant si cu design modern, creat de Arkiane, este perfect pentru firile romantice, mai ales datorita designului in forma de inima.

semineu 6

5. Pentru cei care dispun de livinguri spatioase si carora prietenii le calca deseori pragul casei, Greed For Quiet, conceput de designerul Jan Brauer este alegerea ideala. Prevazut pentru a fi instalat in mijlocul unei incaperi si dotat cu 5 brate, ce se rotesc in jurul semineului, in capetele carora sunt montate scaune, acest element de decor aminteste de un carusel. Astfel, timpul petrecut in fata focului poate fi si o incursiune in anii copilariei.

semineu 7

Un răspuns la “Modele de seminee cu design modern si deosebit”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *