Categorii
Proiecte de case inedite

O casa extraordinara pe insula Mallorca – Imagni

living casa  mallorca

In pozele de mai jos veti vedea o casa extraordinara din insula Mallorca – Perla Mediteranei, de a carei finisare si decorare s-a ocupat echipa Estudio Dai 10, compusa din arhitectul Alexander Von Waberer, designerul Isabel Jover si inginerul José Fermoselle.


Asa cum bine stiti deja, Mallorca este una dintre cele 4 insule mari ale arhipelagului Insulele Baleare de pe coasta de est a Spaniei, unde soarele straluceste cel putin 300 de zile pe an. Proprietarii casei, indragostiti de clima acestei zone si de soarele mallorcan, au solicitat echipei de designeri sa foloseasca lumina naturala ca element principal in decorarea casei. Prin urmare, extraordinara locuinta este mai mereu inundata de razele soarelui.

terasa vedere mare
piscina terasa casa mallorca
masa terasa casa
interior casa mallorca
casa mallorca terasa
dining casa mallorca
dormitor casa mallorca
interior baie
baie casa mallorca
bucatarie casa mallorca

Resedinta moderna a fost ridicata departe de zgomotul urban si este inconjurata de peisaje spectaculoase. La constructia spectaculoasei case au fost folosite materiale de cea mai inalta calitate, chiar daca terenul pe care s-a desfasurat santierul este unul problematic si dificil, iar decorul acesteia este unul simplist, fara ornamente pompoase si inutile. Ferestrele uriase si numarul mare de terase au contribuit la reusita acestui proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *