Categorii
Proiecte de case inedite

O casa superba intr-o oaza de verdeata cu gradini suspendate

design gradini suspendate


Despre designerii de la Guz Architecs am mai vorbit atunci cand v-am descris spectaculosul proiect Casa cu gradini la fiecare nivel, in urma cu putin timp. Si de aceasta data va vom prezenta o casa senzationala a aceleeasi echipe de architecti – Cluny House, din Singapore.

Ineditul proiect impleteste si imbina perfect noile tehnologii, planificarea minutioasa si designul modern, pentru obtinerea unei locuinte unifamiliale luxoase si in acelasi timp extrem de confortabile.

Celulele fotovoltaice si apa incalzita in panouri solare contribuie la reducerea costurilor energetice. Gradinile de pe acoperis sunt irigate din rezervoarele speciale de reciclare a apelor pluviale.

design gradina casa

Casa se desfasoara in jurul unei oaze adevarate de verdeata – punctul de atractie al intregului proiect. In jurul acestuia se desfasoara gradinile suspendate, accentuand frumusetea naturii, care joaca rolul central in designul acestei minunate case.

Cluny-House vazuta din gradina

Casa in sine este o adevarata fortareata tehnologizata, fiind dotata cu sisteme de securitate, celule fotovoltaice, sistem EIB pentru case inteligente – toate acestea integrate discret, fara a tulbura frumusetea naturii ce o inconjoara. Practic, aceasta imbinare a tehnologiilor de ultima generatie cu frumusetea naturii a fost ideea in jurul careia a fost dezvoltat intregul proiect. Aproape fiecare colt al casei este invadat de verdeata.

Cluny-House piscina gradina

In mijlocul cladirii se afla o piscina spectaculoasa, inconjurata de plante, abrusti si chiar copaci.

gradina cluny house

Cluny House Living

gradini suspendate cluny house

piscina cluny house gradina

design gradini suspendate

terasa cluny house

terase gradini casa

Mai multe detalii despre designul acestei case si alte lucrari ale echipei de arhitecti de la Guz Architecs gasiti aici: guzarchitects.com

Fotografii realizate de Patrick Bingham Hall

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *