Categorii
Misto, nu?

Postere autocolante pentru dulapurile din camera copiilor

poster desene animate


Designerii italieni ai studioului Cia International vin in intampinarea parintilor care sunt in cautarea solutiilor originale de decorare a camerelor pentru copiii lor, oferindu-le o colectie de postere autocolante inspirate din desene animate.

Posterele sunt create pentru a decora atat peretii cat si dulapurile din camerele celor mici, fiind o solutie ideala mai ales in cazul in care nu dispuneti de suficienti bani pentru a cumpara alt sifonier. Practic, in doi timpi si trei miscari, copiii se vor putea bucura de un dulap nou si cu un design frumos. Aceleasi postere pot fi folosite pentru a imbraca si alte piese de mobilier: patul, comoda, biroul, biblioteca sau noptierele.

Modelele concepute pentru cei mai mici au imprimeuri cu personaje iubite din desene animate si din benzile desenate, iar cele create pentru copiii mai mari sau pentru adolescenti au un design modern, tonic si sunt foarte colorate – perfecte pentru un plus de dinamism. Minunatele postere autocolante din plastic se intretin usor, cu o carpa umeda si pot fi dezlipite cu usurinta, daca cei mici vor dori sa-si vada camera decorata de alte personaje indragite.

Misto, nu?

Mai multe detalii despre ineditele autocolante ale designerilor Cia International gasiti aici: ciainternational.it

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *