Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Romanii aleg sa se mute de la oras la sat sau sa plece din tara


armatura placaRomanii vor alege sa-si construiasca o casa intr-un sat din Romania sau sa paraseasca tara, conform unui sondaj realizat de www.casadex.ro la care au participat 2546 de persoane.


Astfel, 27% dintre acestia vor alege sa se mute la tara, in mediul rural, unde pretul constructiei echivaleaza cu pretul unui apartament din oras, iar stilul de viata este mai sanatos.
Pe de alta parte, 22% ar alege sa plece din tara cu prima ocazie din cauza veniturilor mici, care nu le-ar permite niciodata sa economiseasca bani pentru constructia unei case, in Romania.

17% si-ar achizitiona o locuinta in orasul natal, aproape de familie, in timp ce pentru 15% dintre cei care au participat la sondaj locatia nu ar fi importanta, atata timp cat nu ar mai locui la bloc.

Surprinzator sau nu, 9% dintre cei chestionati ar alege in continuare viata in apartament, iar 10% dintre respondenti ar alege sa traiasca in centrul Bucurestiului, conform sondajului realizat de www.casadex.ro

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii