Categorii
Stiri

Targuri organizate cu ocazia sarbatorilor de iarna – 2012, in Bucuresti

Targul de cadouri de Craciun, decoratiuni si suveniruri, Romexpo, Blvd. Marasti, nr. 65-67
29 noiembrie – 2 decembrie 2012

Targul cuprinde trei saloane tematice: Salonul de Craciun, Salonul de Cadouri, Salonul de Decoratiuni, unde vor fi expuse confectii, articole blana, marochinarie, incaltaminte si accesorii, cosmetice, parfumuri, reviste si publicatii de specialitate precum si produse specifice sarbatorilor de iarna si decoratiuni si este destinat atat publicului larg, cat si firmelor care doresc sa achizitioneze cadouri de Craciun.


Targul de Cadouri de Sf. Andrei si Sf. Nicolae, Sala Palatului
29 noiembrie – 2 decembrie 2012

Targul expune cadouri de Sfantul Andrei, cadouri personalizate de Sfantul Nicolae, cadouri de Craciun, suveniruri personalizate de Revelion 2013.
Puteti opta pentru:
Cadouri dulci: turta dulce, cozonaci, trufe, ciocolata, placinte, kurtos kalacs, produse din miere, sucuri naturale
Produse traditionale de Sfantul Nicolae: nuieluse, cosulete, masti, fluiere, oale, strachini, blide, ibrice, marame, covoare, tuica si vin de colectie
Produse handmade: bijuterii, suveniruri, produse de artizanat, gravuri, lazi de zestre, mobilier pictat, aranjamente florale, lumanari ornamentale
Cadouri de lux: blanuri, bijuterii, decoratiuni, posete si produse din piele
Cadouri de casa: saltele, perdele, draperii, lenjerii, perne decor, sticlarie si portelan, sticla de Murano, fete de masa, prosoape, seminee si sisteme decorative, tablouri si alte obiecte de arta decorative
Produse cosmetice: produse de ingrijire a corpului, parfumuri, produse si servicii manichiura si pedichiura, ingrijire styling si colorarea parului, extensii de par
Healthcare: suplimente nutritive, produse bio, produse dietetice
Articole promotionale: agende, calendare, rame, carti, felicitari

Targul de Sfantul Nicolae la Muzeul Taranului Roman, Sos. Kiseleff Nr. 3
vineri 30 noiembrie – duminică 2 decembrie 2012

La targ putem vedea pe cei mai buni mesteri din tara: olari, fierari, cioplitori in lemn, cofetari, cojocari, tesatori etc, care vor mesteri spre incantarea noastra de la 10 dimineata pana la 6 seara.
Ei vor expune spre vanzare atat produse alimentare, bauturi, sucuri, dulciuri facute in casa, cat si alte diverse produse precum sorcove, linguri, oale, scoarte, jucarii, icoane, scoarte, cosuri de nuiele, zurgalai, chimire, carafe, mobilier pictat, lazi de zestre si multe altele.
Preţul de intrare este de 6 lei, iar pentru elevi, studenţi, pensionari), 3 lei.

Targul de iarna Vintage & Handmade Zdranganele in Vintage Pub, Smardan Nr. 43
sambata 1 decembrie – duminica 2 decembrie 2012

In Centrul Vechi, pe 1 si 2 decembrie, la Vintage Pub, intre orele 11:00 – 20:00 vom putea admira si cumpara, pentru ca vom avea de unde alege, gablonturi unicate, accesorii hand-made si haine vintage.
Intrarea este libera!

Targul Sweet Fest, Hanul lui Manuc, str. Franceza nr. 62-64
duminică 2 decembrie – marţi 4 decembrie 2012

O multime de bunatati vin in intampinarea lui Mos Nicolae: cozonaci, specialitati din miere, baclavale, torturi cu martipan, praline belgiene, specialitati grecesti, dulciuri unguresti, prajituri de casa, cafea si ceai, etc.
Intrarea este libera.

Expo Craciunul Verde la Hanul lui Manuc
sambata 22 decembrie – duminica 23 decembrie 2012

Aici vom gasi: produse naturiste şi suplimente nutritive, cosmetice, produse de ingrijire personala, imbracaminte, carti, accesorii, bijuterii, decoratiuni de Craciun.
Produse unice si branduri dintre cele mai căutate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *