Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Terenuri Intravilane Ciofliceni – Snagov, utilitati, vedere padure


Terenul intravilan de 2800 mp este situat in Ciofliceni – Snagov pe partea dinspre padure, in zona de case. Deschiderea este de 27. Gaze si electricitate langa proprietate. Terenul are si livada de pruni. Aer curat, liniste. 23 euro/ mp.


Ideal casa de vacanta sau locuit. Hypermarchet Mega Image la 1.5 km, gradinita particulara, scoala, clinica stomatologica, acces facil in Bucuresti prin autostrada. Tel:0758240559. Nu doresc sa fiu contactata de catre agenti imobiliari sau agentii de promovare.

Pret teren: 23 e / mp

Terenul intravilan de 4027 mp este situat in Ciofliceni – Snagov pe partea dinspre padure. Are 2 deschideri: una pe Stefanita Voda si una la padure. Deschiderea este de 13. Electricitate si gaze. Aer curat. Ideal investitie etc. 10 euro/mp. Se accepta si plata in rate cu avans. Hypermarket Mega Image la 1.5 km, acces facil in Bucuresti pe autostrada. Tel:0758240559. Nu doresc sa fiu contactata de catre agenti imobiliari sau agentii de promovare.


Pret teren: 10 e / mp

Adresa: Ilfov, Ciofliceni
Persoana contact: Gabriela
Telfon: 0758240559
Mail: sime_gabi@yahoo.com
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii