Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Trandafir Osiria


trandafir osiriaTrandafirul inregistrat cu numele Osiria a fost obtinut in 1978, in Germania de catre crescatorul Reimer Kordes.


Osiria face parte din clasa teahibrizilor, clasa considerata de catre pasionatii de cresterea trandafirilor ca avand forma perfecta, atat in stadiu de boboc cat si in stare inflorita. Tufele firave sunt considerate a fi defectul major al teahibrizilor, fiind foarte pretentioase si sensibile.

Soiul Osiria este spectaculos prin parfumul placut si floarea bicolora de mari dimensiuni, cu petale colorate in rosu intens pe interior si in alb imaculat pe exterior. Trandafirul Osiria poate ajunge la 1,2 m inaltime.

Frunzele acestui soi de trandafir teahibrid sunt verde inchis.


Infloreste de doua ori pe an: primavara si toamna. Pentru ca este un soi destul de sensibil se recomanda sa fie protejat in perioada geroasa a anului.

Ingrijire: primavara este absolut necesara indepartarea unei parti dintre ramurile tufelor de trandafir prin taiere. Ramurile ramase se scurteaza. In functie de varsta tufei, numarul de ramuri ramase poate varia intre trei si cinci.
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

cezara in martie 6th, 2013

TRANDAFIRUL ORISIA ESTE SUPERB .FF FRUMOS .

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii