Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Vrem sa construim o casa lipita de alta deja existenta. Cum sa facem?


buna. sunt Ramona si am o casa de 32 de m2 pe un pamant in jur de 900 m2 si am vrea sa construim inca o casa lipita de cealalta doar ca… casa de 32 de m2 este mai joasa si noi unde vrem sa ne lipim de ea cu inca o casa este turnat beton si este mai inalta ca prima casa cu 50m.


cum putem sa impartim casa sa ne unim de prima fara sa o daramam. pe partea din fata este un zid din bca are o lungime de 10m2 si o laterala de 2,7m2. pe partea din fata este tot un zid iar pe ceea din spate sunt doua geamuri.

am vrea sa daramam partea din fata si sa mai venim cu inca o parte de 4,5 m2 laterala. am vrea sa facem salon cu bucatarie impreuna o baie jos, scara sa urcam sus si un pic hol ce sfat imi puteti da?

Intrebare de la Ramona, pe adresa redactiei: Vrem sa construim o casa lipita de alta deja existenta. Cum sa facem?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Cristian Ionica in decembrie 20th, 2012

Buna ziua,
din spusele dvs. nu se intelege exact,iar pt a va putea da un sfat trebuie vazut casa si ce doriti sa construiti in continuare!
in primul rand trebuie facuta o evaluare de rezistenta a constructiei existente.
Daca aveti nevoie de un constructor va stau la dispozitie 0723871203

Relu in decembrie 30th, 2012

Din datele pe care le oferiti, eu ca specialist( sunt inginer constructor ),nu inteleg mare lucru.D-voastra nefiind de specialitate este si normal sa nu puteti explica prea bine ce vreti sa faceti.Pentru asta puteti apela la sfaturile unui specialist in domeniu chemandul la fata locului.Pot fi eu sau oricine altcineva.Ma puteti contacta la tel.0721248943.Cu respect ing.Aurelian Cretu.

Alin Toader in ianuarie 28th, 2013

Buna ziua, in cazul in care doriti ajutor din partea noastra va rog sa ne contactati la nr de tel: 0724873849 Alin Toader

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii