Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma sa construiesc prin creditul Prima Casa

Buna ziua, numele meu este Adrian, am un teren la Ciorogarla si vreau sa gasesc o firma sa construiesc prin creditul Prima Casa, am in mare idee despre un proiect in jur de 150mp. dar pot accepta si alta varianta daca se potriveste cu pozitionarea terenului meu. Cu multumiri.
Astept sa fiu contactat si pe adresa de mail adicu30@yahoo.com


Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Caut firma sa construiesc prin creditul Prima Casa

52 de răspunsuri la “Caut firma sa construiesc prin creditul Prima Casa”

Suntem o societate comerciala care executa case la rosu si la cheie,cu materialele clientului sau ale noastre,
casa de rosu materiale cu manopera 120Emp(case mai mari de 200mp tabla gratuit)
doar manopera 25Emp
casa la cheie materiale pus manopera la 260e mp.
doar manopera 70E mp
efectuam sape mecanizate elicopterizate la 10 ron mp
tencuiala mecanizata cu totcu materiale la 22ron mp
incalziri prin pardoseala 30e mp cu tot cu materiale

Platile se fac esalonat,in functie de stadiul lucrari. Stam ls dispozitia dumneavoastra cu orice detali. Pentru o oferta puteti trimite email zae_construct@yahoo.ro cu planurila casei la care se face un deviz si o oferta. Contact 0734258723

construim si prin creditul prima casa

Si pe mine m-ar interesa acelasi lucru. In primul rand caut o firma care a mai construit prin Prima Casa si stie exact cerintele bancii (cum se finanteaza, ce se asteapta, etc).
@Andras: Ai gasit ceva? :))

Sunt UNGHEREA CRISTIAN,administratorul unei firme de constructii si sunt interesat de o colaborare prin proiectul prima casa.
Din cate stiu,firma constructoare trebuie sa fie mai veche de 2 ani si sa nu aiba datorii la bugetul statului,astefel nu o sa fie acceptata de banca.

Salut! daca vrei sa construiesti prin prima casa ar trebui sa sti ca bancile nu accepta firme de constructii decat cele mai maricele (cifra de afaceri 800 mii – 1 milion de euro / an minim). Am o firma de constructii destul de maricica, detin utilaje proprii, excavatoare, autobasculante, automacarele, etc si ma intereseaza proiectul tau, daca gaseti o banca si iti da sigur creditul eu pot sa iti fac casa intai pe banii mei dupa cum vrei tu, urmand la sfrasit sa-mi iau bani de la banca. Telefonul meu este 0723409997. In general nu tot ce zboara se mananca, asa sunt multi si cei care se recomanda constructorii cu ”experienta”.

Caut firma sa ridic o casa cu amprenta de 75 mp.spatiu total de 150 mp aproximativ prin programul prima casa.Doresc constructie la cheie.

Buna ziua,
M-ar interesa sa ridic o casa prin programul Prima Casa, in judetul Brasov si caut firma care ridica casa prin program.

Buna ziua,
Daca se poate o informatie. Cu cat este mai scumpa o casa ( in procente) construita prin prima casa, fata de o casa platita cash, pe etape sau la intelegere.
Multumesc

Buna ziua

As dori sa construiesc o casa parter 80 mp. Living+2 dormitoare+baie+bucatarie.

Cam la cat m-ar duce o asemenea casa. La rosu si la cheie.

SC.Lazar Total C-Tii
Proiectare,avize,autorizatii, deviz de manopera si materiale necesar pentru banca,
pentru persoanele care doresc sa construiasca prin Creditul Prima Casa. Relatii
email.lazar.constructii@gmail.com
Cu stima,
Mihai Lazar
0766813228

Bună ziua.
Și eu sunt interesata de construirea unei case prin Programul Prima Casa.Cei care au mai căutat au rezolvat ceva?!
Va mulțumesc!

Buna ziua,

Si eu sunt interest de constructia unei case in Brasov. Nu stiu cata lume cunoaste faptul ca de putin timp nu se mai acorda credite „prima casa” pentru constructii(solutia prin care se primeau banii pe etape de constructie). In urma discutiilor cu cei de la BCR, am afalt ca exista o solutie alternativa ce se numeste „promisiune de garantare”: adica depui actele pentru credit, banca aproba, aproba si fondul de garantare, iar suma ramane blocata pana cand casa este finalizata, moment in care constructorul primeste suma integrala pentru constructie.

Caut o firma de constructii care a mai lucrat cu prima casa si care este dispusa de o colaborare in conditiile expuse mai sus.

Multumesc.

Sunt interesat de constructia unei case 80 mp,in timisoara,prin programul PRIMA CASA.CAUT FIRMA DE CONSTRUCTII care este dispusa sa construiasca prin acest program.

Sunt interesat de constructia unei case de 115mp construiti (casa parter – 13.5mx8.5m) langa ploiesti – in Strejnic, prin programul PRIMA CASA. CAUT FIRMA DE CONSTRUCTII care este dispusa sa construiasca prin acest program.

Buna ziua,

Doresc sa construiesc o casa prin programul „Prima Casa”, Bucuresti-Sos.Alexandriei, si as dori sa primesc raspunsuri din partea celor care au beneficiat de o astfel de constructie sau de la firmele interesate care au efectuat astfel de lucrari. Sunt in proces de achizitionarea terenului, insa imi trebuie aceasta informatie pentru a merge mai departe. Multumesc,

Buna ziua,
Sunt interesat de constructia unei case prin programul prima casa in Ilfov. Caut firma serioasa,avizata si care a mai lucrat cu banca pentru astfel de constructii.
E o procedura greoaie,constructia se plateste pe etape si am nevoie de un partener serios pentru constructie.
Multumesc,

Buna ziua, doresc sa construiesc prin programul Prima casa, o casa max 90MP construiti plus o anexa gospodareasca max 40 MP construiti in satul Breazu, 5km la nordvest de municipiul Iasi. Detin teren si as dori oferte concrete care au mai construit in zona Iasi prin programul prima casa, pentru a demara lucrarile in primavara aceasta. Multumesc.

Buna ziua, doresc sa construiesc casa cu programul prima casa in Brasov, detin teren si dorec oferte pentru o casa la cheie cu o suprafata utila de aprox 120 mp.Caut firma care sa se mai fi ocupat de astfel de proiecte. Multumesc.

Suntem o societate de constructii care a construit si construiste case prin programul ”Prima Casa” . Banci colaboratoare : BCR , BRD, BT. Finantam intai constructia apoi banca deconteaza lucrarile. Ne recomanda clientii care au beneficiat constructii de case prin acest program.0723409997

Buna seara,

Asa cum bine spune si Domnul Dan in noiembrie 19th, 2015 si eu sunt in cautare de o asemenea companie de constructii. Vreau sa fac o casa P + M in Judel Ilfov, Comuna Pantelimon.
Detin terenul si cam atat, ca si suprafata a casei as dori undeva la 150 mp utili.
Caut o societate care sa ridice si sa predea casa la cheie prin Prima Casa sau Credit Ipotecar, in functie de cum evolueaza piata, pentru ca vad ca tot se fac schimbari in regulamentul bancilor.
Astept va rog raspunsurile dv.
Va multumesc !

SC CONREPCO SRL are capacitatea de proiectare pentru:
-constructii civile
-constructii industriale si agricole
-relevee la constructiile existente cu expertizare tehnica
-intrarea in legalitate a constructiilor fara A.C.cu toate formele necesare.
Deasemenea, mai oferim servicii de:
– consultanta tehnica
– expertize tehnice
Tarifarea lucrarilor mai sus mentionate se va face cu acordul partilor conform legislatiei in vigoare.
Pentru detalii va asteptam sa ne contactati la:
Sibiu str.Fochistilor nr.13
Mobil:0728934381;0771696670
Tel/Fax:0369444843
Email:stefan.marina@ymail.com

Buna ziua. Doresc sa construiesc o casa la cheie ,prin prima casa ,p+1 fara mansarda locuibila in apropiere de timisoara pe un teren de 500mp (nu detin teren)sau mai mic, o casa de aproximativ 80mp/nivel. giroc,braytim,dumbravita.Suma e aproximativ 64 de mii

Buna seara ma numesc Danciu I si doresc sa construiesc o casa de 110mp Parter la cheie in loc. Tulcea prin programul prima casa sau credit bancar, deci plata se va face esalonat pe etape. astept raspuns pentru colaborare emai: brunetu_ionutz@yahoo.com tel.0744873271 Danciu.
Va multumesc anticipat.

Buna ziua, doresc sa construiesc o casa cu programul Prima Casa in Jud. Timis la 60 km de Timisoara. Doresc o casa la cheie cu o suprafata utila de aprox 120 mp. Sunt in proces de achizitionarea a terenului, insa imi trebuie aceasta informatie pentru a merge mai departe.
Caut firme care sa se mai fi ocupat de astfel de proiecte.
Multumesc.

Buna si noi vrem sa.construim o casa cu credit imobiliar ..stiti la ce pret se ajunge la o casa de 70 mp plus pod mansardabil la cheie? Si ce firme recomandati.de costructie casa . Sunt din sibiu

Buna ziua,vreau sa construiesc o casa P+M,detin terenul 1000mp,in Buzau.Ce firme construiesc prin programul Prima Casa sau oricare alt program?Astept mesaje.O dupa amiaza placuta!

Buna ziua! Cautam o firma care sa construiasca prin programul Prima Casa in Luna de sus, Cluj. Casa ar fi de 150 mp in total, P+Etaj.

Buna ziua,
Ma aflu si eu in aceeasi situatie,
Detin un teren in Chiajna/Ilfov si caut o firma pentru a construii o locuinta prin programul prima casa,
Daca sunt firme care au mai construit prin acest program, va rog sa ma contactati la 0765471248.
Multumesc,
Ovidiu B.

Buna seara! Ar fi interesant de știut de la cei care au construit cu Prima Casa cateva detalii despre relatia dintre banca si firma de construcție, daca a fost procedura greoaie ori au colaborat eficient
Totoadata ma interesează sa construiesc o casa in orașul Gura Humorului, Jud. Suceava, am terenul si avansul de 5% pentru banca, rog firmele interesate sa construiască sa ma contacteze la numărul de telefon 0755.779488

Caut firma care poate construi in conditiile reglemantarilor actuale ale Programului Prima Casa, o locuinta P+1+M, amprenta cca. 90 mp.
Detin teren cu toate utilitatile in Bucuresti.

Multumesc

Bună ziua,

Și noi ne dorim sa construim prin prima casa. Ne-am dori o casa P+1+M de aprox 150m la ieșirea din București.
Multumim anticipat!

BUNA ZIUA
Pt proiectare-executie-costuri-renovari,case-vile-ap,cu materialele noastre sau ale clientului,inclusiv prin credit,contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676.Prezentam lucrari executate sau in curs de executie
STIMA

Construcii case la rosu sau la cheie prin programul Prima casa sau alte credite bancare ,dar și cu plata cash.
.Va asteptam sa ne contactati!

Bună ziua! Și eu sunt interesat de construcția unei case prin prima casa.

Buna ziua,

Caut firme de constructii care lucreaza prin programul Prima Casa in Jud Cluj, mai exact Mun Gherla.

Cu stima
Attila

Caut firma de constructii care sa imi construiasca o casa pe credit de constructie in Dumbravita Timis..detin terenul..Multumesc

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca cineva a construit o casa prin Programul Prima Casa. Daca mi-ar putea oferi detalii despre firma constructoare folosita sau care e relatia banca-constructor , ar fi ideal. Va multumesc

Buna ziua,

Caut firme de constructii care lucreaza prin programul Prima Casa in Jud Dolj.
Va multumesc

Buna ziua,

Pentru oferta cat si un pret corect asteptam sa ne contactati la urmatoarea adresa de e-mail sau numar de telefon
Construim si prin programul PRIMA CASA .
Tel. 0758284022
E-mail scadiconstructsrl@gmail.com

Cu deosebita consideratie

Ne poate da vreun beneficiar al unei case construita prin „Prima casă” detalii? Nu am găsit pe nimeni care sa spună ca a construit prin prima casă. Vad că cei mai activi sunt solicitanții si constructorii. Desigur si eu as vrea sa construiesc o casă prin acest program,dețin terenul si cam atât….Este realizabil un asemenea plan?

Buna ziua, doresc sa construiesc in Constanta, casa: parter + mansarda 100 m pe nivel, caut firma care sa construiasca prin programul Prima casa

Buna ziua. Construiesc case la rosu la cheie
Cu materialele mele . pentru orce fel de informatii sunati va rog la nr 0725042108

Buna ziua,
Numele meu este Ciprian, caut o firma care sa construiască o casa prin programul Prima Casa.
Dețin un teren de 450 mp in județul Călărași, comuna Frumușani, la 10 km de Popesti Leordeni.In principiu sunt hotărât la proiectul casei dar accept și alte variante.
Va rog pentru cei interesați sa ma contactați.
Mulțumesc!

Buna seara.Ma numesc Alexandru si dețin un teren în cartierul Bucurestii Noi. Caut o firma serioasa pentru construcția unei case cu 4 camere. As vrea sa ma învățați cum să procedez cu creditul Prima Casa. Eu împreună cu soția ne dorim acest lucru. Va multumim. 0729086421/0733805120.

Caut firma de constructii pe judetul Bihor care lucreaza cu programul Prima Casa, sau Credit Ipotecar. Suma disponibila 35 000 euro. Multumesc!! Contact: 0752100296

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *