Categorii
Intrebari de la cititori

Cum construiesc un beci sub un garaj, sa fie si rampa de reparat masina

Cum construiesc un beci in interiorul unui garaj existent si sa fie totodata si rampa de reparat masina.


Fundatia barajului are beton de egalizare 60 cm, fundatie armata cu stalpi armati, 3 pe o latura si turnat centura deasupra. In interior am turnat 1m pe o latura beton armat cu plasa, gros de 15 cm.

Nu vreau sa am probleme cu surparea pamantului sau a constructiei si sa fie placa (rampa) cand intru cu masina, rezistenta la greutate.

Intrebare de la Dan, pe adresa redactiei: Cum construiesc un beci sub un garaj, sa fie si rampa de reparat masina?

Nota redactiei: citeste si despre constructie beci

3 răspunsuri la “Cum construiesc un beci sub un garaj, sa fie si rampa de reparat masina”

buna ziua,
presupun k ati ales aceasta solutie din cauza spatiului!Dar este un proiect complicat si care o sa fie destul de costisitor!Trebuie sapat,turnati piloni de sustinere si dupa aceea escavat pamantul
mai multe putem discuta pe mail sau la telefon
inoxconstruct@gmail.com
0723 871 203

Pentru realizarea unui beci sub o constructie deja existenta se sapa de jur imprejur pe o latime de 1m la adancimea pe care o doriti la beci(2-2,5m),se face subzidire sub fundatia garajului,se sapa in interior,se toarna placa de jos apoi placa de sustinere cu rampa de masina.La sfarsit se izoleaza peretii exteriori impotriva infiltratiilor si a condensului(termohidroizolatie) si se face umplutura compactata pe exterior.Este o lucrare un pic cam costisitoare dar daca trebuie facuta se poate face.

Buna
Este destul de simplu
Se va sapa prima data un colt de la garaj si se va turna apoi altul si se va turna cand sau turnat toate colturile binenteles pe rant se va sapa in mijloc si se va turna tot asa pe rand toate patru laterale si ultima data se pote sapa si restul ce a mai ramas restul se poate sapa si totul o data ca garajul e deja consolidat la colturi si mijloc
De regula se procedeaza asa si la case mari si e totul ok binenteles betonul trebuie armat in ambele cazuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *