Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Hotel eco in Elvetia, Alpi. Un concept unic – WhitePod.


whitepod elvetia hotelUna calda, una rece. Dupa propunerea exotica, Four Seasons din Bora Bora, va propunem sa treceti in agenda vacantelor si tabara ecologica The WhitePod Alpine din Alpii Elvetiei – un concept hotelier unic ce imbina armonios luxul cu elementele ecologice naturale.


Situat la 1400 m altitudine complexul elvetian este compus din 15 case, de forma sferica (domuri) de culoarea zapezii si o constructie din lemn.

interior camera whitepod

Fiecare casuta-dom are o suprafata de 40 de mp si este, de fapt, o camera de hotel extrem de confortabila, amplasata pe o platforma din lemn, perfect izolata, pentru a rezista vantului, ninsorii si gerului. Din dotarile domului ecologic nu lipseste godinul (sursa de caldura), care se incalzeste cu lemne, patul matrimonial de mari dimensiuni si, desigur, baia scandinava. La toate acestea se adauga elemente decorative vechi, piese de anticariat, specifice zonei.

hotel whitepod

In mijlocul taberei de domuri se gaseste o constructie din lemn, ridicata in anii 1800, in care este amenajat un restaurant dotat cu un urias semineu, in jurul caruia turistii se pot aduna serile, pentru socializare.


hoteluri whitepod iarna

restaurant whitepod eco

interior restaurant whitepod

interior restaurant whitepod 2

Privelistea uluitoare spre lacul Geneva si muntii care il inconjoara justifica, in viziunea unora, tariful de 400 EURO/noapte.

camera hotel whitepod

whitepod elvetia hotel

Mai multe detalii despre uluitorul complex din Alpii elvetieni gasiti aici: whitepod.com
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii