Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Kronemag Millenium srl, Brasov


KroneMag® este marca inregistrata a firmei KroneMag Millenium srl. Sediul KroneMag® este in Brasov, localitate situata in centrul Romaniei.


Distribuim produsele noastre oriunde in Europa, prin mijloace proprii, transport specializat sau firme de curierat. Compania noastra furnizeza tuturor primariilor, firmelor de gospodarie urbana, de lucrari peisagistice, dezvoltatorilor imobiliari si urbani , persoanelor interesate produse de amenajari exterioare si urbane din fonta, aluminiu si lemn , integral fabricate in Europa. Proiectam – Personalizam – Producem – Modificam produsele conform necesitatilor dvs.

Principalele Piete: Romania, Ungaria, Germania, Austria, Elvetia, Italia, Franta, Olanda, Belgia, Polonia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Rusia, Ucraina, Rep.Moldova s.a.

Clientii nostri sunt foarte diversi de la municipalitati, consilii si primarii orasenesti si comunale la firme de constructii, arhitectura si persoane particulare.


Cea mai mare parte a produselor furnizate de noi sunt din domeniul mobilierului urban, a stalpilor decorativi pentru iluminat stradal, parcuri si gradini, a cismelelor de curte si stradale, a capacelor si gratarelor ptr. canalizare si scurgeri pluviale a seturilor de mobilier de gradina si terasa, a decoratiunilor pentru gradina, precum, jardiniere, suporti flori, cutii postale, s.a. din aluminiu turnat sau fonta.

KroneMag® va sta la dispozitie cu un personal calificat, activ si dinamic, disponibil in orice moment pentru satisfacerea necesitatilor si personalizarea cererilor dvs.

Societatea noastra este certificata ISO 9001:2008 ISO 14001:2005 OHSAS 18001:2008 ;

Persoana contact: VOICULESCU CHRISTIAN
Adresa: str.Stefan cel Mare, nr.327M, Brasov, Harman
Mail: combo1@kronemag.com
Telefon: 0268477587
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii