Categorii
Misto, nu?

Mobilier unicat Bentley. Victoria nu intelege de ce imi place.

Mulliner masuta de cafea

Bentley Motors a organizat o licitatie pentru colectarea fondurilor destinate Prince Trust – o institutie ce ofera sprijin financiar tinerilor fara posibilitati, ajutandu-i sa-si gaseasca increderea in fortele proprii, sa se integreze in societate si sa capete educatia necesara. In urma acestei licitatii, in care au fost vandute piese de mobilier si decoratiuni unicat, realizate sub marca uriasului Bentley, s-a strans suma de 37,177 Lire Sterline.


Mai jos puteti vedea piesele unicat, lucrate manual, care au facut obiectul acestei licitatii:

Masa Mulsanne V8

Motorul V8, de peste 6l este inima modelului Mulsanne, al carui design original a fost realizat de catre designerul Jack Phillips in anul 1950. Acest motor puternic a fost folosit pentru realizarea unei mese unicat, care a fost vanduta cu 6,500 Lire Sterline.
Victoria a zis ca nu i-ar placea sa o vada decat in beci sau cel mult in camera de centrala.

Mulsanne V8

Scaun de birou Supersports

Cea mai rapida masina fabricata vreodata de catre cei de la Bentley este modelul Supersports. O caracteristica importanta a acestui model este data de scaunele cu carcasa din fibra de carbon, care sunt la fel de confortabile si dupa cateva ore de condus.

Asadar, acesta a fost si motivul pentru care tocmai acest model de scaun a fost ales pentru a fi transformat intr-un scaun de birou.

Normal, i-am spus Victoriei ca pe asta l-as fi vrut acasa. Trecand peste faptul ca este vandut deja, mi-a zis ca la banii astia cumparam scaune si fotolii pentru toata casa:

Acest scaun unic, confectionat manual a fost vandut pentru suma de 5,500 Lire sterline.

Scaun Bentley supersports

W12 – un suport pentru sticle de vin

Modelul New Continental GT de la Bentley este dotat cu un motor W12 de 6 litri. Designul acestui tip de motor a permis realizarea unei masute care poate depozita 12 sticle de vin. O piesa de mobilier non-conformista si durabila marca Bentley, vanduta contra sumei de 5,900 Lire Sterline.

Suport sticle vin W12

Masuta de cafea Mulliner

Jante de aliaj transformate in masuta de cafea? Da, desigur, daca acestea poarta emblema Bentley. Masuta cu design unic, ce poarta numele unuia dintre pionierii din domeniul automobilistic a fost vanduta pentru suma de 2,700 Lire Sterline.

Sincer, mie asta chiar imi placea, nu va mai zic parerea Victoriei…

Mulliner masuta de cafea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *