Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Modele de calorifere moderne cu design unic


calorifer dafneFondital este o companie italiana cu o vechime de peste 40 de ani in industria echipamentelor de incalzire, recunoscuta pe plan mondial pentru calitatea produselor sale.


De curand, Fondital a dezvoltat o linie de calorifere cu design unic denumita „Black label”, o colectie absolut spectaculoasa prin modelele sale deosebite.

Dintre modelele colectiei mai sus amintite va vom prezenta astazi modelul Dafne, despre care designerii italieni spun ca este un calorifer – capodopera in forma unui trup de femeie. Senzualul calorifer este in egala masura un calorifer modern si foarte performant, dar si un element decorativ deosebit, ce poate infrumuseta aproape orice incapere din casa dumneavoastra: dormitor, baie sau living.

Desigur ca linia „Black label” ofera si varianta masculina a acestui calorifer decorativ – Kroisos – metafora moderna a uneia dintre emblemele virilitatii masculine din Grecia Antica si poate fi achizitionat pentru cel putin 1000 Lire Sterline. Ieftin, in comparatie cu modelul feminin Dafne, a carui pret de plecare este de 2800 de Lire Sterline.


Caloriferele moderne cu design unic pot fi realizate intr-o paleta variata de culori, in functie de preferintele si solicitarile fiecarui client.

Misto, nu?

Mai multe detalii despre colectia de calorifere „Black label” gasiti aici fondital.it
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Marius in noiembrie 24th, 2016

Sunt foarte frumoase si interesante aceste modele de calorifere, dau o nota aparte locuintei dumneavoastra.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii