Categorii
Proiecte de case inedite

Poze cu o casa superba din California, vanduta la pretul de 5 milioane USD


Ralston Avenue Residence, din oraselul Mill Valley, California, seamana mai degraba cu un hotel decat cu o casa unifamiliala.

Proiectata si construita de catre arhitectul Charles Moore, spectaculoasa casa a fost recent extinsa si renovata de catre arhitectii si designerii de la Urrutia Design, gasindu-si cumparator in doar 30 de zile de la transformare, pentru fabuloasa suma de 4,85 milioane USD.

Proprietatea este compusa din cinci dormitoare, patru bai si un wc de serviciu, un living pe fiecare dintre cele doua nivele, o bucatarie, un dining, un birou, un garaj ce poate adaposti doua masini si un intreg apartament pentru musafiri. Acesta este prevazut cu intrare separata si are un dormitor, un living, o baie si o bucatarie.

Pe langa cele enumerate mai sus, in curtea exterioara au fost amenajate o bucatarie de vara, un semineu, in jurul caruia sunt amplasate cateva canapele confortabile, o piscina superba, un dus exterior si un jacuzzi. Toate acestea sunt inconjurate de o padure de stejari batrani.

Peretii exteriori ai casei au fost imbracati in sindrila din lemn, montata impecabil.

Pentru finisarea interioarelor s-au folosit numai produse de calitate: pardoseli, mobilier si tocarie din lemn natural, pentru peretii bailor s-a folosit caramida aparenta in diverse nuante, iar peretii au fost vopsiti in nuante bogate de maro in combinatie cu albul imaculat al tavanelor, pentru a adauga un plus de confort superbei resedinte californiene.

Mobilierul si accesoriile decorative intregesc atmosfera eleganta: covoare si cuverturi din blanuri naturale, lampi, veioze, lustre si lampadare perfect asortate, fotolii si scaune din lemn cu tapiterie din piele, mese, comode, birouri, paturi si oglinzi in rame din lemn masiv. Stilul clasic general al casei este condimentat, pe alocuri, cu decoratiuni cu influente africane: oglinzi in rame frumos sculptate, vaze, cutii si altele.

Bucataria spatioasa este mobilata in stil modern in nuante alb si negru si are un intreg perete din sticla, prin care se face accesul spre una dintre terasele resedintei.

Iata si apartamentul pentru oaspeti:

Mai multe detalii la urrutiadesign.com


1 răspuns la “Poze cu o casa superba din California, vanduta la pretul de 5 milioane USD”

Basm contemporan. Rafinament firesc, lux normal, nimic excesiv. Aminteste de Frank W. Lloyd. Merci pentru povestea de Craciun. De la o suma in plus, in State chiar sunt posibile locuinte de exceptie, majoritatea, ca tablourile valoroase, departe de ochii publicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *