Categorii
Proiecte de case inedite

Poze cu o casa superba din California, vanduta la pretul de 5 milioane USD

casa cu piscina california


Ralston Avenue Residence, din oraselul Mill Valley, California, seamana mai degraba cu un hotel decat cu o casa unifamiliala.

Proiectata si construita de catre arhitectul Charles Moore, spectaculoasa casa a fost recent extinsa si renovata de catre arhitectii si designerii de la Urrutia Design, gasindu-si cumparator in doar 30 de zile de la transformare, pentru fabuloasa suma de 4,85 milioane USD.

exterior casa sindrila

Proprietatea este compusa din cinci dormitoare, patru bai si un wc de serviciu, un living pe fiecare dintre cele doua nivele, o bucatarie, un dining, un birou, un garaj ce poate adaposti doua masini si un intreg apartament pentru musafiri. Acesta este prevazut cu intrare separata si are un dormitor, un living, o baie si o bucatarie.

casa cu piscina california

Pe langa cele enumerate mai sus, in curtea exterioara au fost amenajate o bucatarie de vara, un semineu, in jurul caruia sunt amplasate cateva canapele confortabile, o piscina superba, un dus exterior si un jacuzzi. Toate acestea sunt inconjurate de o padure de stejari batrani.

bucatarie exterioara

pat pe terasa

mobilier terasa

gradina terasa

gradina casa california

terasa 2 casa california

Peretii exteriori ai casei au fost imbracati in sindrila din lemn, montata impecabil.

sindrila pereti casa

Pentru finisarea interioarelor s-au folosit numai produse de calitate: pardoseli, mobilier si tocarie din lemn natural, pentru peretii bailor s-a folosit caramida aparenta in diverse nuante, iar peretii au fost vopsiti in nuante bogate de maro in combinatie cu albul imaculat al tavanelor, pentru a adauga un plus de confort superbei resedinte californiene.

dormitor casa california

dormitor 2 maro

Mobilierul si accesoriile decorative intregesc atmosfera eleganta: covoare si cuverturi din blanuri naturale, lampi, veioze, lustre si lampadare perfect asortate, fotolii si scaune din lemn cu tapiterie din piele, mese, comode, birouri, paturi si oglinzi in rame din lemn masiv. Stilul clasic general al casei este condimentat, pe alocuri, cu decoratiuni cu influente africane: oglinzi in rame frumos sculptate, vaze, cutii si altele.

semineu living casa

birou casa california

baie moderna alba

Bucataria spatioasa este mobilata in stil modern in nuante alb si negru si are un intreg perete din sticla, prin care se face accesul spre una dintre terasele resedintei.

bucatarie moderna

Iata si apartamentul pentru oaspeti:

apartament california

apartament oaspeti

Mai multe detalii la urrutiadesign.com

Un răspuns la “Poze cu o casa superba din California, vanduta la pretul de 5 milioane USD”

Basm contemporan. Rafinament firesc, lux normal, nimic excesiv. Aminteste de Frank W. Lloyd. Merci pentru povestea de Craciun. De la o suma in plus, in State chiar sunt posibile locuinte de exceptie, majoritatea, ca tablourile valoroase, departe de ochii publicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *