Categorii
Destinatii, Hoteluri si Pensiuni

Primul hotel subacvatic din lume. Poseidon, in Fiji

hotel sub apa poseidon


Primul resort subacvatic din lume, Poseidon Undersea Resort este un complex luxuriant de 5 stele, situat in apropierea unui vulcan inactiv, in interiorul unui atol de corali, inconjurat de palmieri, de pe insula Fiji.

Cu ajutorul unui lift, turistii sunt purtati la o adancime de 12 metri, sub apa cristalina a oceanului. Acolo ii asteapta 24 de camere spectaculoase, si un apartament, cu toate dotarile unui hotel de lux.

Interioarele sunt finisate numai cu produse de cea mai inalta calitate: pardoseli placate cu marmura, mobilier din piele, pereti drapati cu stofe scumpe etc. Aproximativ 70% din suprafata tavanelor si a peretilor sunt fabricate dintr-un acryl transparent de 10 cm grosime (un tip de plexiglas folosit cu succes in ultimii 20 de ani in acvaristica), oferindu-le turistilor privelisti subacvatice spectaculoase: apa oceanului cu vietuitoarele sale, recife de corali, bancuri de pesti, obisnuiti sa fie hraniti de catre turisti, prin simpla apasare a unui buton.

hotel sub apa poseidon
hotel sub apa poseidon
Hotel Poseidon restaurant
Hotel Poseidon restaurant

Apartamentul subacvatic de lux, denumit Nautilius Suite, se desfasoara pe o suprafata de 92 mp si este decorat in stilul bine cunoscutelor carti ale lui Jules Vernes.

Celelalte camere din paradisul subacvatic au aproximativ 50 de mp si sunt, de fapt, niste capsule individuale, atasate unui culoar. Accesul dinspre culoar spre camera se face prin doua usi din fibra de carbon, foarte etanse si bine izolate, care nu permit patrunderea apei in interior.

poseidon hotel
poseidon hotel

Cei cazati in camerele de sub apa au la dispozitie un restaurant, un bar si un spa.

dormitor camere Poseidon
dormitor camere Poseidon
hotel poseidon fiji
hotel poseidon fiji

Pe langa cele 25 de spatii de cazare subacvatice, complexul dispune de alte 24 de unitati de cazare pe insula si 26 de casute-bungalow, amplasate deasupra apei.

O saptamana de vacanta la Poseidon Undersea Resort costa 30,000 USD/cuplu si include transportul de la Aeroportul International Fiji, patru nopti de cazare intr-o casa pe plaja, doua nopti in apartamentul subacvatic de lux, o excursie cu submarinul si multe alte facilitati.

Pentru rezervari: poseidonresorts.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *