Categorii
Destinatii, Hoteluri si Pensiuni

Probabil cea mai frumoasa piscina din lume, intr-un hotel din Bali, Indonezia

hotel bali indonezia piscinaReteaua hoteliera Orient-Express recomanda Ubud Hanging Gardens, un complex hotelier de lux, amplasat in inima insulei Bali din Indonezia, in padurea tropicala din apropierea vulcanilor. Cele 38 de casute ale complexului au fost proiectate si decorate de catre designerul Gordon Shaw, intr-un stil elegant, luxos si extrem de confortabil.


Fiecare dintre casele Ubud Hanging Gardens este dotata cu cate o piscina cu vedere spre raul Ayung si spre un vechi templu si cate o terasa confortabila, dotata cu selonguri, fotolii si masute din lemn exotic. Insa mandria acestui resort o reprezinta spectaculoasa piscina incalzita ce se revarsa pe doua nivele, Infinity Pool.

terasa hotel bali

hotel bali indonezia piscina

Interioarele caselor sunt finisate in mult lemn natural: mobilier, pardoseli, tocurile ferestrelor uriase si ale usilor de acces in superbele casute cu acoperis de stuf si terase cu vedere spre padurea tropicala.

exterior hotel bali

interior hotel bali

Dormitoarele sunt amenajate in stil romantic, cu paturi matrimoniale imense, prevazute cu baldachine de un alb imaculat.

dormitor hotel bali

dormitor 2 hotel bali

dormitor 3 hotel

Peretii bailor luxoase sunt placati cu travertin iar pardoselile sunt imbracate in lemn natural. Fiecare baie este dotata cu cate o cada de mari dimensiuni.

baie hotel bali

baie hotel bali

In gradina ce inconjoara micul paradis balinez, amenajata de catre designerii William Warren si John Pettigrew, veti intalni diverse plante exotice: arborele de cafea si o sumedenie de specii de bambus si orhidei multicolore.

terasa 2 hotel

gradina hotel bali

Pachetele turistice ale complexului hotelier de 5 stele Ubud Hanging Gardens contin plimbari pe elefanti, mountain biking, masaje cu aromaterapie si multe alte facilitati relaxante, care va vor face sederea in insula indonesiana de neuitat.

piscina de lux

terasa 3 hotel bali

Rezervari si alte detalii despre paradisul tropical gasiti aici: ubudhanginggardens.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *