Categorii
Proiecte de case inedite

Proiect neobisnuit in Londra. Casa intr-un turn de apa de 30 metri inaltime, cumparat cu 400.000 lire.

casa londra turn


Un cuplu excentric, Leigh Osborne si Graham Voce, ajutati de biroul de arhitectura Project 1 Design and Built, au transformat anul acesta (2012) un vechi turn de apa din Londra intr-o casa de locuit. Cladirea a fost ridicata in 1877 si are 30 de metri inaltime.

Actualii proprietari au achizitionat turnul de apa in anul 2008 pentru fabuloasa suma de 395.000 Lire Sterline, cu scopul precis de a-l transforma intr-o locuinta de lux. In anul 2012 a inceput renovarea acestuia si iscusitilor designeri englezi le-au trebuit doar opt luni pentru a realiza aceasta transformare, care a fost finalizata in septembrie 2012.

Pentru transformarea spectaculoasa a turnului intr-o locuinta de lux s-au investit peste 1 milion de euro.

casa din turn

Peretii grosi, peretii exteriori in stil gotic venetian si uriasul rezervor de apa fac parte din personalitatea si stilul resedintei inedite. Vechiului rezervor de apa i-au fost adaugate sase ferestre mari, obtinand astfel o priveliste panoramica deasupra Londrei.

terasa turn londra

In interiorul vechiului turn, printr-o completare ingenioasa a constructiei initiale, au fost proiectate patru dormitoare cu design modern, cateva bai si spatii de zi, destinate relaxarii.

finisaje interioare turn londra

vedere turn londra

living casa londra turn

dormitor casa londra turn

bucatarie turn londra

baie turn londra

Mai multe detalii despre neobisnuita locuinta gasiti aici: project1db.co.uk

Poti citi si Proiect in Belgia. O casa intr-un turn de apa de 30 metri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *