Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Schimba imaginea unui dormitor cu cheltuieli minime

dormitor decorat

Dupa ce am vazut cum poate fi decorat un living sau cum putem redecora o bucatarie cu bani putini, sa vedem acum ce modificari putem aduce in dormitor cu un buget redus.


1. Renuntati la lenjeria de pat si cuverturile tocite, chiar daca acestea sunt mostenite de la mama sau bunica. Somnul va fi mult mai placut si odihnitor intr-un pat cu lenjerie noua si frumoasa. Cu ajutorul lenjeriei puteti schimba intregul aspect al dormitorului.

2. Adaugati un plus de romantism cu ajutorul florilor proaspete de sezon. Daca nu aveti gradina proprie, cumparati, de cate ori aveti ocazia, buchetele de flori pe care le puteti aranja in vaze micute pe noptierele de la capul patului. Frumusetea si parfumul florilor vor completa decorul romantic al dormitorului matrimonial.

3. Pentru decorarea peretilor puteti folosi obiecte dragi si pline de amintiri, frumos inramate: hainele de bebelus ale copiilor vostri, un prosop mostenit de la bunici, primul desen al micutului vostru, biletul de la concertul trupei preferate si altele.

Mai poti citi si despre decorare bucatarie cu bani putini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *