Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Storuri romane, la ferestrele casei

model storuri romane


Unul dintre cele mai importante elemente decorative ale unei case sunt ferestrele si felul in care alegem sa le accesorizam. Pentru a pune in valoare o fereastra putem alege dintr-o gama foarte variata de accesorii: perdele, draperii, jaluzele, storuri etc.

Astazi vom vorbi despre storurile romane, care pot fi folosite atat singure cat si in combinatie cu un alt set de perdele sau draperii.

model storuri romane 2

Ce sunt storurile romane? Niste benzi de tesatura montate pe un sistem special din plastic si aluminiu, prevazut cu un lant cu ajutorul caruia benzile pot fi ridicate in sus pentru a lasa lumina sa patrunda in incapere. Atunci cand storurile sunt ridicate tesatura formeaza niste cute.

Montarea lor se face de regula pe perete sau pe tavan, deasupra ferestrei, la distanta care sa permite deschiderea facila a acesteia, fara sa atinga mecanismul storurilor.

In functie de densitatea stofei alese pentru storurile romane acestea pot fi transparente (sa aiba doar rol decorativ), opace sau semi-opace. Cele din tesaturi mai dense au capacitatea de a opri total atat patrunderea in casa a luminii, cat si sa va fereasca de privirile indiscrete ale curiosilor.

Pe piata se gasesc storuri romane de dimensiuni standard, dar le puteti cumpara si la comanda, la dimensiunile exacte ale ferestrelor casei dumneavoastra.

2 răspunsuri la “Storuri romane, la ferestrele casei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *