Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Storuri romane, la ferestrele casei


model storuri romaneUnul dintre cele mai importante elemente decorative ale unei case sunt ferestrele si felul in care alegem sa le accesorizam. Pentru a pune in valoare o fereastra putem alege dintr-o gama foarte variata de accesorii: perdele, draperii, jaluzele, storuri etc.


Astazi vom vorbi despre storurile romane, care pot fi folosite atat singure cat si in combinatie cu un alt set de perdele sau draperii.

model storuri romane 2

Ce sunt storurile romane? Niste benzi de tesatura montate pe un sistem special din plastic si aluminiu, prevazut cu un lant cu ajutorul caruia benzile pot fi ridicate in sus pentru a lasa lumina sa patrunda in incapere. Atunci cand storurile sunt ridicate tesatura formeaza niste cute.

Montarea lor se face de regula pe perete sau pe tavan, deasupra ferestrei, la distanta care sa permite deschiderea facila a acesteia, fara sa atinga mecanismul storurilor.


In functie de densitatea stofei alese pentru storurile romane acestea pot fi transparente (sa aiba doar rol decorativ), opace sau semi-opace. Cele din tesaturi mai dense au capacitatea de a opri total atat patrunderea in casa a luminii, cat si sa va fereasca de privirile indiscrete ale curiosilor.

Pe piata se gasesc storuri romane de dimensiuni standard, dar le puteti cumpara si la comanda, la dimensiunile exacte ale ferestrelor casei dumneavoastra.
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

ad.rian in decembrie 15th, 2012

Solutie functionala, economica si – de ce nu – eleganta.

Linkuri

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii