Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Storuri tip rulou sau rolete, la ferestre

storuri tip rulou


Dupa articolul despre storurile romane, astazi continuam seria decoratiunilor pentru ferestrele casei prezentandu-va storurile tip rulou sau roletele, cum li se mai spune.

Am facut cunostinta cu acest terment de nevoie, pentru ca jumatate dintre ferestrele casei noastre au vedere spre strada. Lucru minunat, dar nu si noaptea, cand orice trecator curios poate vedea in interiorul casei noastre. Asa ca, in cautarea unei solutii rapide, ieftine, practice si frumoase in acelasi timp, am dat de storurile tip rulou, din tesatura.

storuri

Am descoperit ca acestea sunt disponibile intr-o varietate foarte mare de culori, asa ca nu ne va fi greu sa alegem culoarea potrivita interiorului casei noastre. La fel ca si storurile romane, roletele pot veni in completarea draperiilor si a perdelelor de la fereastra sau pot ramane singurul accesoriu decorativ al acesteia.

Din punctul meu de vedere, roletele sunt una dintre cele mai eficiente protectii impotriva razelor solare si a privirilor indiscrete, fiind si foarte usor de asortat oricarui stil de amenajare a casei.

Montarea rulourilor este foarte simpla, direct pe tamplaria PVC, fara a o deteriora. Si desi teoretic poate fi realizata de oricine, va recomandam sa solicitati firmei producatoare sa execute si montajul.

Un răspuns la “Storuri tip rulou sau rolete, la ferestre”

Alta solutie economica si eficienta, pentru nevoia de discretie intr-o tara de curiosi. O problema ar fi stricarea, in timp, a mecanismului de rulare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *