Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Total Comfort Zone srl


Total Comfort Zone aduce în piaţa de profil din România o nouă abordare: orientarea către client şi către un serviciu personalizat. Suntem dedicaţi spre a aduce cele mai bune produse, la preţuri foarte competitive.


Avem produse de o excelentă calitate, dar, mai ales, avem produse inovative, care sunt destinate unei largi palete de aplicaţii. Şi nu în ultimul rând, suntem alături de dumneavoastră cu un sfat specializat şi bazat pe o experienţă acumulată de-a lungul anilor.

Echipamentele Total Comfort Zone sunt echipamente cu cel mai înalt standard de calitate şi protecţie (IP67). Pentru aceasta colaborăm cu companii care sunt în acest domeniu de foarte mult timp şi au fost pionierii acestui gen de echipamente de încălzire, relaxare şi tratament al secolului 21.

Persoana contact: Mihai Comanescu
Adresa: Alexandru Serbanescu 12, sector 1, Bucuresti
Mail: TCZRo-HR@yahoo.com
Telefon: 0212327282

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii