Categorii
Obiecte de Mobilier Producatori | Distribuitori | Magazine

5 biblioteci moderne ieftine, pentru living

biblioteca living dedeman

Spuneam in articolele precedente ca setul standard de mobilier pentru un living modern este compus din biblioteca (garnitura modulara), coltar, canapea sau un set de canapele si masuta de cafea.


Am facut pentru voi o selectie de biblioteci moderne destinate mobilarii livingului, pentru bugete incadrate in maxim de 1000 Lei.

1. Cel mai bun pret, 599 Lei, il are biblioteca Andy oferita de magazinul Dedeman. Aceasta este compusa din 5 corpuri modulare, ce pot fi montate in mai multe variante si este realizata din pal melaminat, in combinatia de culori alb si stejar Cortina.

biblioteca living dedeman

2. Targul de Mobila ofera biblioteca Barato, realizata din Pal melaminat, ideala pentru livingurile amenajate in stil minimalist modern. Compusa din 3 corpuri modulare si 2 rafturi, in combinatia de pruna si negru lucios, aceasta biblioteca poate fi cumparata la pretul de 690 Lei.

biblioteca living barato

3. Pe locul 3 i-am plasat, din nou, pe cei de la Dedeman, cu garnitura modulara Galaxy H Sb Havana – o propunere eleganta, potrivita atat pentru un living amenajat in stil modern, cat si pentru unul amenajat in stil clasic. Compusa din 3 corpuri modulare si 2 rafturi, realizate din pal melaminat de 18 cm si finisata in culorile alb si havana, aceasta biblioteca este disponibila pentru suma de 758 Lei.

biblioteca living dedeman 2

4. O biblioteca conceputa pentru depozitarea cartilor, a obiectelor personale si, desigur, a ansamblului tv-audio este propunerea celor de la Staer. Biblioteca Jojo, compusa din 3 corpuri modulare cu usi si sertare, dintre care unul prevazut cu usa de sticla si o serie de rafturi pentru carti, realizate din pal melaminat de 18 cm, este disponibila la pretul de 939 Lei.

biblioteca living staer

5. Cei de la Elvila ne-au captat atentia prin biblioteca Tara 3, ce poate fi achizitionata la pretul de 1099 Lei. Este adevarat ca depaseste putin bugetul alocat initial. Insa combinatia eleganta de culori (nuc si alb) si designul simplu o fac potrivita pentru mobilarea livingului din orice casa. Componentele garniturii pot fi achizitionate atat impreuna cat si separat. Iar daca doriti, puteti mari compozitia setului standard cu alte piese modulare.

biblioteca living elvila

5 răspunsuri la “5 biblioteci moderne ieftine, pentru living”

Toate sunt frumoase si accesibile ca pret ! Cel mai mult mi-a placut nr. 4, biblioteca Jojo, a celor de la Staer…

@ jivanov: bibliotecile prezentate in articolul de mai sus faceau parte din ofertele diverselor magazine la data scrierii acestui articol, adica in ianuarie 2013. Din pacate, in acest moment,n-am regasit biblioteca Barato in oferta niciunul magazin.

imi place biblioteca cu nr.4 este si accesibila la pret .Dar as vrea sa stiu cat costa transportul de la bucuresti la giurgiu,sau daca este gratis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *