Categorii
Obiecte de Mobilier

5 modele de canapele extensibile. Imagini si preturi

canapea extensibila

Astazi va propunem cinci modele de canapele extensibile pentru mobilarea livingurilor, a camerelor adolescentilor, dar chiar si a dormitoarelor de mici dimensiuni, ce se incadreaza intr-un buget rezonabil, spunem noi, intre 1250 si 2500 Lei.


1. Magazinul Vreau Mobila ofera o canapea importata din Italia, extensibila si foarte incapatoare – Avenue – de 3 locuri, cu saltea din spuma poliuretanica de densitate mare, imbracata in stofa de categoria A, la pretul de 2397 lei.

Canapea extensibila

2. Cei de la Galermo propun o canapea extensibila, excelenta pentru casele amenajate in stil clasic. Modelul Royal Delux este dotat cu brate si insertii din lemn masiv, cu elemente decorative stilate, care ii confera un plus de eleganta, dar si cu o lada de depozitare incapatoare. Sistemul de extindere este clic-clac. Pretul acesteia este de 2190 Lei.

canapea extensibila clic clac

3. O solutie frumoasa pentru livingurile amenajate in stil modern, dar si pentru holurile spatioase sau pentru camerele adolescentilor o reprezinta canapeaua Leon, oferita de catre cei de la Mobila Mega. Designul modern al canapelei este definit de liniile drepte. Cadrul este realizat din metal si lemn masiv, iar paleta de culori in care poate fi executata este destul de variata. Pretul pentru varianta din poza este de 2131 Lei.

canapea extensibila

4. Modelul de canapea extensibila Trendy, oferita de catre cei de la Naturlich, la pretul de 1499 Lei, este o propunere excelenta pentru amenajarea unui living confortabil. Structura canapelei de trei locuri este realizata din lemn masiv si panouri aglomerate, iar tapiteria este din stofa de culoare crem, cu insertii wenge.

canapea extensibila 3 locuri

5. Iata si varianta cu cel mai bun raport calitate-pret, ideala pentru sufrageriile amenajate in stilul ultra modern high-tech: modelul de canapea E7, oferita de catre cei de la Galtonia. Designul modern este definit de culoarea intensa si de picioarele din metal lucios cromat. Scheletul canapelei este metalic iar tapiteria din stofa. Pretul de achizitie este de 1249,5 Lei.

canapea stil modern

4 răspunsuri la “5 modele de canapele extensibile. Imagini si preturi”

M-ar interesa canapeaua Modelul Royal Delux . Va rog frumos sa-mi trimiteti pa mail conditiile de achizitie si de transport la domiciliu. Locuiesc in Timisoara.

Va multumesc frumos!

Vera Subin

Ma intereseaza 2 buc canapea model E7 (Galtonia).
Va rog frumos sa.mi trimiteti pe mail conditiile de achizitie si transport la domiciliu.
Mentionez ca locuiesc in Bucuresti sect. 6.
Va multumesc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *