Categorii
Intrebari de la cititori

Calculator cantitate caramizi, necesar constructie casa

Buna ziua. Exista asa ceva? Un calculator cu care sa pot calcula cate caramizi imi intra la constructia casei?


Adica ceva de genul eu sa ii dau dimensiunile peretilor, exteriori, interiori si ce tip de caramida folosesc (porotherm sau caramida clasica) si el sa imi zica cati metri cubi sau cati paleti trebuie sa cumpar in functie de inaltimea caramizii sau etc.

Multumesc

Intrebare de la Cristian, pe adresa redactiei: Calculator cantitate caramizi, necesar constructie casa

7 răspunsuri la “Calculator cantitate caramizi, necesar constructie casa”

EXISTA,9 CARAMIZI / MP DE ZIDARIE,BAFTA LA CALCUL,IA IN CONSIDERATIE SI PALETII CU CARAMIDA SPARTA,O ZI BUNA.

Salut. da exista. intra pe siteul porotherm si acolo ai un calculator, ce-i drept numai pt caramizile lor, dar cred ca te descurci. eu acolo am calculat pt casa mea si a fost super ok.

Nu te lua dupa mihai lazar ca habar nu are ce vorbeste, plus ca face reclama mascata la firma lui in nume… 9 caramizi /mp la ce dimens ale caramizilor ????
Cauta cum recomanda alex pe porotherm si ai rezolvat, plus ca in mom cand alegi caramida, structuristul este cel cariti va face calculul exact. Deci proiectul de structura va include caramida necesara, betonul, fierul si lemnul, deci nu te pot pacali constructorii nicicum si iti faci singur bugetul !!!!

AI ZIS BINE CRISTIAN NOTEAZA-TI SUPRAFETELE GROSIMILE PERITILOR INT. SI EXT .CUM AI VREA SI MERGI LA UN DEPOZIT DE MATERIALE

cezar,15 euro cu TVA sau fara ,ca la pretul respectiv nu mai intreb de garantie ,e clar ca nu ai cum sa oferi asa ceva ,cu oameni la negru luati din ceva bar .Casa de piatra va doresc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *