Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cartier rezidential de lux amenajat intr-o fortareata militara


cartier rezidential fortareataO remarcabila gaselnita a englezilor de a readuce la viata monumentele istorice – cartier rezidential luxos amenajat intr-o veche fortareata militara, Golden Hill Fort.


Construita intre anii 1863 si 1868 pe coasta vestica a insulei Wight, pe malul Canalului Manecii, fortareata in forma de hexagon avea toate atuurile unei constructii militare ca la carte: inaltime, rezistenta si pozitie strategica ireprosabile.

curte interioara cartier

Astazi, la aproape 150 de ani de la constructie, cladirea istorica a fost transformata intr-un cartier rezidential, compus din 18 apartamente – duplex de lux, extrem de moderne si confortabile. Fiecare apartament este prevazut cu scara interioara, birou, living, bucatarie, dining si minim 3 dormitoare, cu bai individuale.

interior camere fortareata

scara interioara apartament

De asemenea, proprietarii fiecarei locuinte au acces la balcoane si terase proprii, dar si la gradinile de pe acoperisul fortaretei, de unde se pot delecta cu o priveliste panoramica uluitoare spre Canalul Manecii si imprejurimi.


interior apartament cartier

Accesul in ineditul complex rezidential se face printr-un tunel, care da in curtea interioara a fortaretei, in mijlocul careia troneaza o fantana arteziana, flancata de locurile de parcare ale rezidentilor.

curte fortareata

Interioarele fortaretei au fost renovate impecabil, iar camerele de la nivelul superior au forme neobisnuite, cu tavane arcuite din caramida. Dormitoarele spatioase si luminoase sunt prevazute cu bai si dressinguri proprii.

interior apartament cartier

dormitor apartament cartier

baie apartament cartier

Un asemenea apartament incarcat de istorie poate fi cumparat cu cel putin 500,000 Lire Sterline sau inchiriat pentru aproape 300 lire pe saptamana.

cartier rezidential fortareata
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii