Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Case construite cu ajutorul imprimantelor 3D D-Shape – Landscape House – proiect olandez


landscape house 3dStudioul olandez de arhitectura Universe Architecture planifica sa construiasca, pentru prima data in lume, o casa cu ajutorul unei imprimante 3D.


Proiectul este denumit Landscape House si va fi printat cu ajutorul imprimantei D-Shape care poate produce sectiuni din casa de maxim 6×9 metri fiecare, folosind un amestec de nisip si aditiv special.

La constructia casei in forma unei benzi Mobius, cu o singura suprafata continua, vor colabora arhitectul olandez Janjaap Ruijssenaars si inventatorul imprimantei D-Shape, italianul Enrico Dini. Practic, Landscape House va fi prima casa imprimata din lume.

Echipa, din a carei componenta mai face parte si matematicianul si artistul Rinus Roelofs, estimeaza ca pentru finisarea proiectului e nevoie de aproximativ 18 luni.


Pana in prezent cel mai mare obiect 3D printat cu ajutorul imprimantei D-Shape este un pavilion cu inaltime de 3 metri, conceput de arhitectul Andrea Morgante.

landscape house 3d

casa landscape house 3d

sursa: dezeen.com
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

liuba marius in iunie 20th, 2014

Interesanta este aceasta rubrica dar nu s-a mai adaugat de mult nimic nou, de ce ?

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii