Categorii
Intrebari de la cititori

Caut proiectant pentru proiect complet, casa parter din cadre beton armat

Cum pot sa gasesc un proiectant sa-mi realizeze un proiect complet pentru o casa doar parter dar din cadre de beton armat si fara sa incerce sa ma convinga sa o fac in alt mod pentru ca eu vreau decat pe cadre si atat, adica nici sa nu ma interbe de ce nu pe zidarie portanta.


Vreau asta si atat, nu ma intereseaza costurile. o vreau. cine poate so no faca? ca deja m-au refuzat 10 domni arhitecti.

E oare imposibil de realizat? de ce fug toti de un astfel de proiect? e vreo lege care interzice? plateste cineva mult pentru caramida portanta? se pedepseste cu inchisoarea pe cel ce o proiecteaza? de ce fug toti? ma aresteaza si pe mine ca intreb?

Am 2 luni de cand caut.

Intrebare de la Vasy, pe adresa redactiei: Caut proiectant pentru proiect complet, casa parter din cadre beton armat

8 răspunsuri la “Caut proiectant pentru proiect complet, casa parter din cadre beton armat”

salut,iti recomand acest arhitect italian Giovanni Margareci Architetto / Project manager, iscritto all’ordine degli architetti in Italia e in Romania, offre collaborazioni a studi tecnici, imprese, etc. per gestione commesse nazionali o estere. cell 0039 3383012424.In italia 90% din constructii rezidentiale se fac pe cadre.De ce te refuza?? pt ca stiu ca in romania nu prea sant meseriasi buni si nu vor sa riste.

buna ziua….fiecare cu…ideile lui…..constructor colaborez cu o arhitecta super ok… sigur va pot ajuta….tel 0728600258

Buna ziua.
La partea cu arhitectura nu va pot incurca, insa, daca sunteti interesat va pot ajuta pe partea de proiectare instalatii termice, sanitare, ventilatie/climatizare, energie verde. Daca va intereseaza : qfgproiect@gmail.com sau 0745090451

Buna, daca anuntul mai este de actualitate, ne gasiti pe
web-siteul : cobzalauconstruct.webs.com ! Cu stima,

Salut, in mod normal poti s-o faci din ce vrei (beton, zidarie, lemn…) Nu stiu sa-ti zic care e diferenta de costuri pt cele 2 variante, dar dpdv al structurii daca o faci in cadre inginerul trebuie sa mai faca si niste calcule, iar daca mergi pe zidarie, pt o cladire parter, trebuie doar sa respecti niste reguli din CR6 (cod de proiectare) si atat. Deci in cazul zidariei, la un astfel de proiect,faci niste desene si e gata proiectul, practic nu ai de calculat nimic.
Din punctul de vedere al unui arhitect chiar nu vad cu ce iar deranja acest aspect, probabil cei care te-au refuzat fac si partea inginerului (in cazul zidariei) si nu se apuca sa faca in cadre ca n-or sti sa le calculzeze. Dar pana la urma tot tre sa treci si pe la un arhitect (inginerii stiu sa faca numai calcule deci nu prea sa pricep la partea artistica :))
Ca idee in perioada asta (mai slabuta pentru constructori) cred ca gasesti fara probleme pe cineva sa ti-o faca, doar ca tre sa cauti si tu un pic vreo firma cu oameni mai seriosi 😉

Buna seara
daca doriti va pot trimite pe e-mail proiecte pe cadre din beton armat realizate si construite de noi „la cheie”.
In acest sens va pot pune la dispozitie proiectantul sa va faca propunerea de proiect iar daca constuiti casa cu noi proiectul complet (rezistenta,arhitectura,instalatii si imprejmuire) este gratuit pe linga multe alte facilitati.
Oferim garantie scrisa,maxima, ptr structura imobil si finisaje!
Ing. Emre Adrian – 0725392211

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *