Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Culoarea albastra in amenajarea si decorarea bucatariei

bucatarie moderna albastru

Va place albastrul? Va propunem astazi o colectie de imagini din care va puteti inspira pentru decorarea si amenajarea unei bucatarii de culoare albastra.


Veti vedea ca in functie de finisaje, designul mobilerului si a culorilor cu care se combina si contrasteaza, albastrul este o alegere potrivita atat pentru bucatariile moderne cat si pentru cele amenajate in stil traditional.

De pilda, daca vom alege mobilier de culoare bleu sau albastru electric, din PAL melaminat sau MDF, cu fronturi lucioase, in linii drepte, cu elemente decorative de culoare argintie, usi din sticla sablata si vom inlocui in zona blatului de lucru faianta obisnuita cu un panou din sticla securizata asortata, vom obtine o bucatarie moderna foarte atragatoare.

bucatarie traditionala albastru cu alb

Insa daca vom alege mobilier din lemn natural in nuante calde de albastru, cu elemente decorative din fier forjat, lemn natural in nuante maro, vom placa peretii cu lambriuri din lemn, piatra naturala sau faianta cu dimensiuni 10×10 cm, iar pentru pardoseala vom alege dusumeaua din lemn, gresie cu aspect antichizat sau piatra naturala ne vom putea bucura de o bucatarie calda si primitoare, amenajata in stil traditional.

bucatarie albastra
bucatarii albastru bleumarin
bucatarie traditionala bleu cu alb
bucatarie albastru electric

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *