Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc pret lucrare casa d + p + 1E + pod, la rosu

Buna ziua,
Doresc sa construiesc o casa D + P + 1E + Pod la rosu in comuna 1 decembrie, Ilfov pe urmatoarea structura:


– Demisol 40 mp cu 2 incaperi (beci), coborare pe scara interoara de beton, sub scara de urcare la etaj;
– Parter: amprenta 80mp +24 terasa cu acoperis,
– Etaj 75 mp.
– Pod – acoperis in 2 ape cu inaltimea la coama 4 m, invelitoarea va fi cu tigla ceramica.

Casa va avea elevatie de 1,8 m pentru ca terenul este drept, dar sub nivelul strazii cu o diferenta de 1,1 m fata de strada + 70 cm elevatia finala pe beci. Astfel, pentru demisol se vor mai sapa 50 cm sub nivelul actual al terenului.
Dupa terminarea lucrarii voi incarca cu pamant pana la cota 70 cm, deci demisolul se va transforma de fapt in subsol.
Proiectul inca nu este gata (probabil autorizatia de construire o voi obtine la mijlocul lunii martie).

As dori sa incep in luna martie-aprilie. Voi pune la dispozitie totul mecanizat turnare cu cifa + elefant + vibrator, sapatura cu excavator. Doresc ca lucrarea sa se realizeze cu cofraje tego + popi metalici. Pretul vreau sa contina de asemenea pozarea de tuburi pexgol pentru instalatia termica in placi pana la distribuitorare (2-parter + etaj), pozarea instaltiei electrice (doar tuburile goale) prin plansee (etaj+pod) si instalatia sanitara trasa prin demisol pana in afara casei.

Doresc izolare placa parter si hidroizolare beci. Vreau doar oferte de la firme cu angajati. Doresc pret pe lucrare. Ofer si doresc seriozitate.

Intrebare de la Cristian, pe adresa redactiei: Doresc pret lucrare casa d + p + 1E + pod, la rosu

20 de răspunsuri la “Doresc pret lucrare casa d + p + 1E + pod, la rosu”

Buna seara.Din descrierea data de d-voastra ne putem doar da cu presupusul despre ce este vorba.Pentru discutii concrete si detalii de executie trebuie ori purtata o discutie fata in fata cu planurile pe masa, ori sa trimiteti planurile complete ale lucrarii(Arhitectura,Rezistenta,Instalatii)prin email.Eu am lucrat si lucrez inca pe zona Jilava,Berceni.Ma puteti contacta la aureliancretu@yahoo.com sau 0721248943.Cu respect ing.Aurelian Cretu.

buna ziua.

Sunt interesat de lucrare.pentr-u oferta corecta am o rugaminte, sa-mi trimite-ti pe adresa de e-mail planul de structura.Ma puteti contacta la adresa .
dragulinviorel@yahoo.com sau 0731178206.0760532951.

va multumesc.

Buna ziua
O oferta serioasa si corecta nu se poate face decat in conditiile in care se cunosc detaliile de executie. In consecinta, fiind interesat de lucrare, trimiteti-mi pe mail la niros_ned@yahoo.com proiectul tehnic de rezistenta si proiectele de instalatii.
Cu stima
ing. Sorin Nedelcu
0735/393.468

Buna ziua,
Reprezint o societate comerciala care executa case la rosu si la cheie,cu materialele clientului sau ale noastre la preturi avantajoase. Pentru mai multe detalii ne puteti trimite planurile pe adresa de mail mc_parteners@yahoo.com sau contacta telefonic la 0721409129 / 0765514340.

Cu respect,
Ciprian Ionita.

Buna ziua
Suntem societate de constructii activa ,suntem interesati de lucrare ,va rog sa-mi trimiteti planurile de rezistenta la office@anaconstruct.ro si un nr de tel de contact
multumesc
Ing Ana Simionescu

sint destui bani la constructie dar trebuie sa fii atent sase respecte totul iar pt asta ai nevoie de profesionisti cind doresti ne asezam la discutii

Interesat de Proiectul dvs.Pentru un deviz ferm va rog sa-mi trimiteti documentele,respectiv planurile de rezistenta si arhitectura la adresa cromprest@yahoo.com. Avem toata logistica necesara construirii(popi metalici,schela,vibratoare beton,talpa compactoare,etc).Mentionez ca am lucrari in derulare care se pot viziona.Va Multumesc.

Buna ziua, cred ca v-ati mai interesat intre timp si ati aflat ca nu se poate da un pret corect nevazand proiectul, pt o oferta corecta ma puteti contacta la tel 0760 418 025 un pret informativ intre 20 – 35 euro/ mp la rosu in functie de dificultatea proiectului. Va multumesc

Oferta informativa ptr imobilul descris, 37000 euro si include materiale+manopera,cofraje,popi metalici,buldoexcavator,vibrator beton.
Lemnul,sarpanta, se aplica tratament contra cariilor si ignifugare.
Garantie structura imobil 30 de ani
Inginer Emre Adrian – 0725392211

va salut ma numesc manu constantin sunt interesat de constructia dumneavoastra va pot prezenta si lucrari egzecutate de min cit si lucrarii ce le am in derulare nr meu de 0768577325 adresa sait meu manuconceptconstruct.ro contactatima telefonic sa avem o intilnire

Buna ziua!
Suntem o societate de constructii care executa atat case la rosu cat si la cheie,amenajari interioare |exterioare si suntem interesati de lucrarea dvs.,insa fara proiect nu va putem face un pret corect. Daca doriti ne puteti trimite pe mail toata documentatia pentru o oferta reala. moraruprest@yahoo.com
Cu stima,
Moraru Marius
0730704340

Pentru ce aveti dumneavoastra in descriere pretul trebuie sa fie de circa 8000 euro. pentru un pret corect puteti va rog sa trimiteti proiectul, planuri, fatade, la adresa de email gmarius69@yahoo.com

Buna seara,sunt di Slatina,judetul Olt.
As dori(Va rog) sa-mi dati un pret informativ la casa pe care vreau s-o construiesc la rosu.
Detalii constuctia;beci(54,6mq)cu scara interioara.
;parter196,5mq(lungime22,5m/8,4-9,4m)
;etaj1: 196,5mq
etaj2: 140.mq.
Daca este posibil doar scheletul(nu stiu daca acesta este termenul corect,incercam sa zic ca as vrea urmatoarele etape;beci+fundatie+placa parter;stalpi+placa etaj1;stalpi+placa etaj2;stalpi+placa-acoperisul il vreau din placa in ciment armat.
Alte detalii ;fundatie 1m+0,6m.Am proiect deja aprobat,,,,,Multumesc.

echipa de constructori..executam ..case vile ,,la rosu si la cheie,,pret,,la rosu,,135,,150,,euro ,mp,cu materiale incluse..si manopera.dar ,un ,,pret,corect..dupa ce studiem ,proiectul,,putem ,,colabora,,in,domeniul ,,tamplariei,,,interioare,,din lemn ,masiv,,preturi ,,de producator,,,si ,tamplariei ext,,pvc,,,,cu stima costel ,,efectuam ..lucrari ..in bucuresti,,otopeni,,si zonele ..limitrofe,,

Manopera nu se calculeaza per mp la brut cum se scrie pe aici ci in felul urmator

Sapatura…. Xm3 x pret/mc=?
Cofrat…… Xml x pret/ml=?
Zidit……. Xmc x pret/mc=?
Fier ……. Xkg x pret/kg=?

Si asa mai departe de aceea este necesar proiectul

Apoi se aduna toate si se imparte per mp ca sa-i fie mai usor si beneficiarului sa inteleaga pretul, lucrarea se imparte in faze de executie iar platile se fac in functie de executia lor.

officeprodivex@yahoo.com
0751785801

Buna ziua,

Firma mea are resurse materiale si intelectuale sa va construiasca aceasta casa,am construit ceva asemanator in Bragadiru,inclusiv cu instalatii pe pex cu distribuitoare,invelitoare tigla ceramica de la tondach.
PENTRU A VA FACE O OFERTA CONCRETA EVEM MARE NEVOIE DE PLANURI PENTRU A FACE ANTEMASURATORILE SI APOI SA VA LANSAM OFERTA OFERTA.

cu stima,
CRISTIAN UNGHEREA

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *